Morotssallad med spiskummin

Morotssallad med spiskummin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

En fräsch och kryddig dressing ger dessa rötter stor chans att vinna många bufféhjärtan.

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg skalade morötter
  • Dressing:
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad färsk koriander
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk mald spiskummin
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Dela morötterna längs med i fyra delar. Skär dem sedan i centimeterstora bitar. Koka morötterna mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Blanda dressingen i en bunke. Sila av vattnet från morötterna och lägg dem i bunken med dressingen.
  3. Det går bra att förbereda salladen dagen innan. Tillsätt dock inte vitlöken förrän samma dag som salladen serveras - den kan bli missfärgad annars.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rödbets- och chèvrepaj med quinoabotten

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Sallad med rostade morötter och belugalinser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Snabb kålrotslåda

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rostad morotssallad med apelsin och yoghurtsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(37)
Morotssallad med spiskummin
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg skalade morötter
  • Dressing:
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad färsk koriander
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk mald spiskummin
  • 1 krm svartpeppar

Morotssallad med spiskummin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

En fräsch och kryddig dressing ger dessa rötter stor chans att vinna många bufféhjärtan.

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela morötterna längs med i fyra delar. Skär dem sedan i centimeterstora bitar. Koka morötterna mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Blanda dressingen i en bunke. Sila av vattnet från morötterna och lägg dem i bunken med dressingen.
  3. Det går bra att förbereda salladen dagen innan. Tillsätt dock inte vitlöken förrän samma dag som salladen serveras - den kan bli missfärgad annars.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rödbets- och chèvrepaj med quinoabotten

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Sallad med rostade morötter och belugalinser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Snabb kålrotslåda

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rostad morotssallad med apelsin och yoghurtsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(37)