Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(32)

Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl bulgur
  • 400 g morot
  • 30 g färsk ingefära
  • 2 msk olivolja
  • salt och cayennepeppar
  • 4 kabanoss
  • 150 g fetaost
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
  2. Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
  3. Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Aloo gobi

Betyg
Betyg
(358)
Spara recept

Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(255)
Spara recept

Hel kyckling i ugn med rotfrukter och citron

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Huevos Rancheros

Betyg
Betyg
(237)
Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(165)
Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Crêpes med rödbetor och chèvre

Betyg
Betyg
(49)
Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 dl bulgur
  • 400 g morot
  • 30 g färsk ingefära
  • 2 msk olivolja
  • salt och cayennepeppar
  • 4 kabanoss
  • 150 g fetaost
  • 70 g rucola

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(32)

Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
  2. Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
  3. Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Aloo gobi

Betyg
Betyg
(358)
Spara recept

Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(255)
Spara recept

Hel kyckling i ugn med rotfrukter och citron

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Huevos Rancheros

Betyg
Betyg
(237)
Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(165)
Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Crêpes med rödbetor och chèvre

Betyg
Betyg
(49)