Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(36)

Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
  • 2 dl bulgur
  • 400 g morot
  • 30 g färsk ingefära
  • 2 msk olivolja
  • salt och cayennepeppar
  • 4 kabanoss
  • 150 g fetaost
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
  2. Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
  3. Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 dl bulgur
  • 400 g morot
  • 30 g färsk ingefära
  • 2 msk olivolja
  • salt och cayennepeppar
  • 4 kabanoss
  • 150 g fetaost
  • 70 g rucola

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(36)

Smakrik bulgur med morot, ingefära och fetaost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skär morötter och ingefära i mindre bitar. Koka tillsammans i saltat vatten tills morötterna är mjuka.
  2. Häll av vattnet och mixa morötter och ingefära till en slät puré. Tillsätt oljan och smaka av med salt och lite cayennepeppar.
  3. Grilla eller stek korvarna i lite olja tills de är genomvarma och har fin färg. Vänd runt bulgur med morotspurén och toppa med smulad fetaost vid servering. Servera med rucola.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!