Barnens bästa nudelsoppa
  • Tid 15 min

Barnens bästa nudelsoppa

3.6 (5 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 1.5 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 msk ingefära
  • 2 msk japansk soja
  • 2 morötter
  • 2 salladslökar
  • 2 mozzarellaostar
  • 250 g äggnudlar
  • 3 dl färsk böngrodd
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka upp vatten i en kastrull och smula ner grönsaksbuljongen. Skala ingefära med en sked och riv på fina sidan av rivjärnet.

  2. 2

    Tillsätt ingefära och japansk soja i kastrullen. Strimla morötter och salladslökar. Bryt mozzarellaostarna i 8 bitar.Lägg i morötterna och låt koka ca 3 min. Lägg sedan ner äggnudlar i buljongen.

  3. 3

    Låt koka tills nudlarna är mjuka. Fördela färska böngroddar, mozzarellabitar och salladslök i 4 skålar. Häll på buljongen, nudlar och morot. Toppa ev med koriander. Ät soppan med sked och gaffel. Eller använd pinnar som Izabella. Smaklig måltid!

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Mira

    Riktigt gott!