Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter
  • Tid 30 min

Rödbetsspaghetti med sötpotatis, fetaost och valnötter

5 (1 betyg)

Röda och gula betor står gärna till tjänst med både färg och smak när det mesta känns grått och trist. Lägg in dem eller ugnsrosta och servera med getost och honung.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk smör
  • 70 g mixsallad
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 80 g valnötter, hackade
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka rödbetsspaghettin enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2

    Stek sötpotatisen mjuk i smör ca 10 min på ganska hög värme, så de får lite stekyta.

  3. 3

    Blanda rödbetsspaghetti, sötpotatis, sallad och smulad fetaost. Ringla över olivolja och salta och peppra efter smak. Strö över hackade valnötter.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar