Chèvre chaud
Chèvre chaud
  • Tid 20 min
  • Ugn 225º

Chèvre chaud

5 (1 betyg)

En riktigt matig macka där rostade rödbetor har fått en naturlig plats mellan brödet och chèvreosten. Passar perfekt som lunch eller mellanrätt.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g färska rödbetor, i stavar eller Rödbetsstavar
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
  • 400 g chèvre
  • 4 skivor bröd, lantbröd eller surdegsbröd
  • 40 g pinjenötter
  • 1 msk olivolja
  • 70 g salladsmix
  • 1 msk flytande honung
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Fördela rödbetorna på en ugnsplåt, vänd runt i olja och salta. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.

  2. 2

    Skär chèvreost i 4 skivor och pensla brödskivorna med olja. Lägg ostskivorna och brödskivorna bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Strö pinjenötterna över osten och rosta mitt i ugnen tills de har fin färg, 3–4 min. Lägg rödbetor, sallad och chèvre på brödskivorna.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar