
Mördegskakor
Betyg (1-5):
Småkakor som fylls med nötkräm istället för hallonsylt. Så enkla att baka och himla goda.
Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 200 g smör, kallt tärnat
- 1 dl strösocker
- 4.5 dl vetemjöl
- 1 tsk vaniljsocker
- 0.75 dl nötkräm
Gör så här
- Arbeta ihop smör, socker, mjöl och vaniljsockermed händerna till en smidig deg.
- Dela i 24 bitar och forma till små bollar.Lägg ut på en plåt med bakplåtspapper ochtryck en urgröpning med tummen.
- Klicka i en tesked nötkräm i varje och grädda mitti ugnen 15–20 min. Låt svalna på plåten.
Tips

Nötkrämenkan bytas motvalfri sylt.
Mördegskakor
Betyg (1-5):
Småkakor som fylls med nötkräm istället för hallonsylt. Så enkla att baka och himla goda.
Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Arbeta ihop smör, socker, mjöl och vaniljsockermed händerna till en smidig deg.
- Dela i 24 bitar och forma till små bollar.Lägg ut på en plåt med bakplåtspapper ochtryck en urgröpning med tummen.
- Klicka i en tesked nötkräm i varje och grädda mitti ugnen 15–20 min. Låt svalna på plåten.
Tips

Nötkrämenkan bytas motvalfri sylt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!