Mjuk pepparkaka med lingon

Mjuk pepparkaka med lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mjuk pepparkaka som fylls med lingonsylt och täcks av en färskostkräm med grädde och socker. Påminner om red velvet cake i smaken.

Tillagningstid: 10 min
10 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g färskost
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl lingonsylt
  • 350 g färdig mjuk pepparkaka
  • 1 dl frysta lingon, till garnering
  • florsocker

Gör så här

  1. Vispa ihop färskost, grädde, florsocker och vanilj.
  2. Dela kakan i tre delar. Bred lingonsylt på understa kakdelen kakdelen och ett lager med fyllning.
  3. Lägg på en kakdel till och ett lager till med sylt och fyllning.
  4. Lägg på den sista kakan som lock. Täck kakan med resten av fyllningen. Strö över frysta lingon vid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lingon- och marängpaj

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Pascha med hallon och blåbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Blåbärscocotter

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Jordgubbssoppa med marshmallows

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)
Mjuk pepparkaka med lingon
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 300 g färskost
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl lingonsylt
  • 350 g färdig mjuk pepparkaka
  • 1 dl frysta lingon, till garnering
  • florsocker

Mjuk pepparkaka med lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mjuk pepparkaka som fylls med lingonsylt och täcks av en färskostkräm med grädde och socker. Påminner om red velvet cake i smaken.

Tillagningstid: 10 min
10 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop färskost, grädde, florsocker och vanilj.
  2. Dela kakan i tre delar. Bred lingonsylt på understa kakdelen kakdelen och ett lager med fyllning.
  3. Lägg på en kakdel till och ett lager till med sylt och fyllning.
  4. Lägg på den sista kakan som lock. Täck kakan med resten av fyllningen. Strö över frysta lingon vid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lingon- och marängpaj

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Pascha med hallon och blåbär

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Blåbärscocotter

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Jordgubbssoppa med marshmallows

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)