Marsipanägg

Marsipanägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Söta små marsipaägg att äta till påsk.

Tillagningstid: 15 minuter
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g marsipan i olika färger
  • 100 g mörk choklad
  • 1 msk neutral olja
  • strössel

Gör så här

  1. Forma marsipanen till 30 st små ägg.
  2. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i en skål över vattenbad. Rör ner oljan.
  3. Doppa äggen i chokladen och sedan i strössel. Låt stelna på bakplåtspapper.

Tips

En del strössel finns i större förpackning med flera sorter i.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

Marsipanägg
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 250 g marsipan i olika färger
  • 100 g mörk choklad
  • 1 msk neutral olja
  • strössel

Marsipanägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Söta små marsipaägg att äta till påsk.

Tillagningstid: 15 minuter
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Forma marsipanen till 30 st små ägg.
  2. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i en skål över vattenbad. Rör ner oljan.
  3. Doppa äggen i chokladen och sedan i strössel. Låt stelna på bakplåtspapper.

Tips

En del strössel finns i större förpackning med flera sorter i.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!