Marshmallowgodis

Betyg (1-5):
2.56 (9 betyg)

Lättlagade och goda små godisbitar.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att kallna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st
  • 125 g marshmallows
  • 70 g saltade grovhackade pistagenötter
  • 3 droppar pepparmintsolja
  • 1 dl florsocker

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke som tål mikrovågsugn. Mikra på medelhög effekt tills de börjar svälla något, ca 30 sek.
  2. Rör snabbt ner nötter och pepparmintsolja.
  3. Häll ut smeten på en bänk täckt med florsocker. Forma till långa rullar med florsockrade händer. Låt kallna helt, ca 30 min. Skär eller klipp till små bitar. Ännu godare dagen efter.

Tips

Byt nötter mot 100 g grovhackad choklad 70% och rulla bollarna i kakao. Eller krossa turkisk peppar och rör i. Droppa hushållsfärg i smeten för rolig färg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Frasvåfflor

(123)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

Kladdkaka grundrecept

(786)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(2)

Vattenmelonsoppa

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)
4 st
  • Ingredienser 4 st
  • 125 g marshmallows
  • 70 g saltade grovhackade pistagenötter
  • 3 droppar pepparmintsolja
  • 1 dl florsocker

Marshmallowgodis

Betyg (1-5):
2.56 (9 betyg)

Lättlagade och goda små godisbitar.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att kallna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke som tål mikrovågsugn. Mikra på medelhög effekt tills de börjar svälla något, ca 30 sek.
  2. Rör snabbt ner nötter och pepparmintsolja.
  3. Häll ut smeten på en bänk täckt med florsocker. Forma till långa rullar med florsockrade händer. Låt kallna helt, ca 30 min. Skär eller klipp till små bitar. Ännu godare dagen efter.

Tips

Byt nötter mot 100 g grovhackad choklad 70% och rulla bollarna i kakao. Eller krossa turkisk peppar och rör i. Droppa hushållsfärg i smeten för rolig färg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Frasvåfflor

(123)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

Kladdkaka grundrecept

(786)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(2)

Vattenmelonsoppa

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies