Marinerad biff med papaya

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Blanda ihop en spännande pastawok med ingefära och papaya.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 500 g strimlat innanlår
  • 2 msk soja
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm sambal oelek
  • 0.5 dl vatten
  • 300 g skalad och strimlad papaya
  • 0.5 tsk paprikapulver (efter smak)
  • Tillbehör:
  • 400 g spagetti
  • 200 g kokt minimajs

Gör så här

  1. Förbered köttet. Rör ihop soja, olja, ingefära, vitlök, peppar och sambal oelek i en skål. Blanda ner köttet. Låt stå och dra några minuter, gärna längre.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fräs det marinerade köttet ett par minuter i en stor stekpanna eller wok i omgångar under omrörning.
  4. Häll i vattnet och fräs ytterligare ett par minuter.
  5. Blanda i fruktstrimlorna och smaka av med lite salt och ev lite paprika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Kinakyckling med citron och chili

(4)

Citron- och persiljepanerad rödspättafilé

(14)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(2)

Kryddiga honungsribs

(17)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(35)

Koljafilé i citronsås

(30)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 500 g strimlat innanlår
  • 2 msk soja
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm sambal oelek
  • 0.5 dl vatten
  • 300 g skalad och strimlad papaya
  • 0.5 tsk paprikapulver (efter smak)
  • Tillbehör:
  • 400 g spagetti
  • 200 g kokt minimajs

Marinerad biff med papaya

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Blanda ihop en spännande pastawok med ingefära och papaya.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förbered köttet. Rör ihop soja, olja, ingefära, vitlök, peppar och sambal oelek i en skål. Blanda ner köttet. Låt stå och dra några minuter, gärna längre.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fräs det marinerade köttet ett par minuter i en stor stekpanna eller wok i omgångar under omrörning.
  4. Häll i vattnet och fräs ytterligare ett par minuter.
  5. Blanda i fruktstrimlorna och smaka av med lite salt och ev lite paprika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Kinakyckling med citron och chili

(4)

Citron- och persiljepanerad rödspättafilé

(14)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(2)

Kryddiga honungsribs

(17)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(35)

Koljafilé i citronsås

(30)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies