För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Marinerad biff med papaya

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Blanda ihop en spännande pastawok med ingefära och papaya.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g strimlat innanlår
  • 2 msk soja
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm sambal oelek
  • 0.5 dl vatten
  • 300 g skalad och strimlad papaya
  • 0.5 tsk paprikapulver (efter smak)
  • 1 tsk salt
  • Tillbehör:
  • 400 g spagetti
  • 200 g kokt minimajs

Gör så här

  1. Förbered köttet. Rör ihop soja, olja, ingefära, vitlök, peppar och sambal oelek i en skål. Blanda ner köttet. Låt stå och dra några minuter, gärna längre.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fräs det marinerade köttet ett par minuter i en stor stekpanna eller wok i omgångar under omrörning.
  4. Häll i vattnet och fräs ytterligare ett par minuter.
  5. Blanda i fruktstrimlorna och smaka av med lite salt och ev lite paprika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Koljafilé i citronsås

(32)

Texmexsallad från grillmiddagen

(3)

Kinakyckling med citron och chili

(4)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Lax i ugn med ingefära, chili och lime

(22)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(61)

Fläskfilé med curry, äpple och bacon

(14)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g strimlat innanlår
  • 2 msk soja
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm sambal oelek
  • 0.5 dl vatten
  • 300 g skalad och strimlad papaya
  • 0.5 tsk paprikapulver (efter smak)
  • 1 tsk salt
  • Tillbehör:
  • 400 g spagetti
  • 200 g kokt minimajs

Marinerad biff med papaya

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Blanda ihop en spännande pastawok med ingefära och papaya.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förbered köttet. Rör ihop soja, olja, ingefära, vitlök, peppar och sambal oelek i en skål. Blanda ner köttet. Låt stå och dra några minuter, gärna längre.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fräs det marinerade köttet ett par minuter i en stor stekpanna eller wok i omgångar under omrörning.
  4. Häll i vattnet och fräs ytterligare ett par minuter.
  5. Blanda i fruktstrimlorna och smaka av med lite salt och ev lite paprika.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Koljafilé i citronsås

(32)

Texmexsallad från grillmiddagen

(3)

Kinakyckling med citron och chili

(4)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Lax i ugn med ingefära, chili och lime

(22)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(61)

Fläskfilé med curry, äpple och bacon

(14)