Texmexsallad från grillmiddagen

Texmexsallad från grillmiddagen

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Helt perfekt att använda detsom blir över från gårdagensgrillmiddag till en ”texmexplåt”.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kycklinglårfiléer, grillade
  • limeklyftor, till servering
  • salt
  • 2 tortillabröd
  • 70 g salladsmix
  • 1 rödlök, i halvmånar
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • 380 g svarta bönor, avsköljda (på burk) (bruttovikt)
  • 2 majskolvar, grillade
  • 2 chorizo, grillade
  • neutral olja, till stekning
  • Avokadoröra
  • 20 g färsk koriander, hackad
  • 2 avokador
  • 0.5 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk salt
  • Dressing
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk neutral olja
  • 1 lime, saft

Gör så här

  1. Avokadoröra: Mosa avokadon och blanda med koriander, limeskal (endast det gröna),limesaft och salt.
  2. Skär kyckling och korv i mindre bitar och skär av majsen från kolvarna med en kniv. Blandamed bönor och grönsaker på ettfat eller en plåt.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen ochringla över salladen. Stek tortillabröden i rikligtmed olja till fin färg, salta. Skär i mindre bitar och servera med salladen, avokadoröran ochlimeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingklubba med bruschettasallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Delhi style chicken (kycklinggryta)

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklinglasagne med spenat

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kycklinglår i tomatsås

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Garam masala kyckling

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(11)
Texmexsallad från grillmiddagen
19 st
  • Ingredienser (19)
  • 3 kycklinglårfiléer, grillade
  • limeklyftor, till servering
  • salt
  • 2 tortillabröd
  • 70 g salladsmix
  • 1 rödlök, i halvmånar
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • 380 g svarta bönor, avsköljda (på burk) (bruttovikt)
  • 2 majskolvar, grillade
  • 2 chorizo, grillade
  • neutral olja, till stekning
  • Avokadoröra
  • 20 g färsk koriander, hackad
  • 2 avokador
  • 0.5 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk salt
  • Dressing
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk neutral olja
  • 1 lime, saft

Texmexsallad från grillmiddagen

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Helt perfekt att använda detsom blir över från gårdagensgrillmiddag till en ”texmexplåt”.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Avokadoröra: Mosa avokadon och blanda med koriander, limeskal (endast det gröna),limesaft och salt.
  2. Skär kyckling och korv i mindre bitar och skär av majsen från kolvarna med en kniv. Blandamed bönor och grönsaker på ettfat eller en plåt.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen ochringla över salladen. Stek tortillabröden i rikligtmed olja till fin färg, salta. Skär i mindre bitar och servera med salladen, avokadoröran ochlimeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingklubba med bruschettasallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Delhi style chicken (kycklinggryta)

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklinglasagne med spenat

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kycklinglår i tomatsås

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Garam masala kyckling

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(11)