Mangobowl med kokos

Mangobowl med kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz

Tillagningstid: 5 min
2 portioner
  • 125 g fryst mango
  • 200 ml kokosmjölk
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • citron, rivet skal
  • Topping
  • 12 jordgubbar
  • 2 msk raw kokoschips
  • citron, rivet skal

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
  2. Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2019-08-25

Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.

Mangobowl med kokos
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 125 g fryst mango
  • 200 ml kokosmjölk
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • citron, rivet skal
  • Topping
  • 12 jordgubbar
  • 2 msk raw kokoschips
  • citron, rivet skal

Mangobowl med kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz

Tillagningstid: 5 min
2 portioner

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
  2. Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2019-08-25

Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.