Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 apelsiner, skinnfria filéer
  • 2 msk plockade blad av färsk mynta
  • 3 dl yoghurt, 10 %
  • 1 granatäpple, urgröpta kärnor
  • 2 dl rostade pistagenötter
  • 2 msk flytande honung

Gör så här

  1. Dela apelsinfiléerna i munsbitar. Hacka myntan och blanda med apelsinbitarna. Lägg apelsinblandningen i botten på fyra glas och fyll på med yoghurt, granatäppelkärnor och nötter. Ringla över honung och servera.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2015-01-01

Formidabelt gott! Fantastisk blandning av olika goda smaker.

Gunilla

2012-04-07

Mycket gott och uppskattat!

Maria P

2012-02-23

Gott, fräscht och enkelt! Ett recept vi gjort flera gånger...

Liknande recept

Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ris à la Malta med hjortron

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äggvåfflor

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris à la Malta

Betyg
Betyg
(45)
Yoghurtdessert med apelsin och mynta
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 apelsiner, skinnfria filéer
  • 2 msk plockade blad av färsk mynta
  • 3 dl yoghurt, 10 %
  • 1 granatäpple, urgröpta kärnor
  • 2 dl rostade pistagenötter
  • 2 msk flytande honung

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela apelsinfiléerna i munsbitar. Hacka myntan och blanda med apelsinbitarna. Lägg apelsinblandningen i botten på fyra glas och fyll på med yoghurt, granatäppelkärnor och nötter. Ringla över honung och servera.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabeth

2015-01-01

Formidabelt gott! Fantastisk blandning av olika goda smaker.

Gunilla

2012-04-07

Mycket gott och uppskattat!

Maria P

2012-02-23

Gott, fräscht och enkelt! Ett recept vi gjort flera gånger...

Liknande recept

Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ris à la Malta med hjortron

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äggvåfflor

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris à la Malta

Betyg
Betyg
(45)