Mango chutney-biffar

Mango chutney-biffar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(52)

Saftiga och goda färsbiffar kryddade med mango chutney och vitlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g risnudlar
  • 1 dl mango chutney
  • 1 msk finriven ingefära
  • 2 msk vatten
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 msk neutral olja
  • 100 g strimlade sugar snaps
  • 200 g strimlade röd paprika
  • 1 tsk salt
  • Mangochutneybiffar:
  • 500 g blandfärs
  • 1 liten riven gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl mango chutney
  • 1 tsk färskmalen svartpeppar
  • 2 msk olja till stekning
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda mango chutney, ingefära, vatten, ättika, olja och salt i en bunke. Vänd ner nudlar, sugarsnaps och paprika.

Mangochutneybiffar

  1. Blanda färsen med övriga ingredienser, forma till små biffar.
  2. Stek biffarna i olja på medelvärme, ca 3 min per sida. Servera med nudlarna. Koriander är gott till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



CamillaMidro

2017-01-19

Helt nya smaker. Älskade det. Biffarna va lite torra bara

Helena

2016-09-03

Annorlunda och gott!

Liknande recept

Spara recept

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Revbensspjäll med mango chutney-glaze

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Stekt fläsk med nudelsallad

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Pho bo

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Goi Cuon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Karréspett med nudelsallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Teppanyaki på fläskkarré

Betyg
Betyg
(16)
Mango chutney-biffar
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 250 g risnudlar
  • 1 dl mango chutney
  • 1 msk finriven ingefära
  • 2 msk vatten
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 msk neutral olja
  • 100 g strimlade sugar snaps
  • 200 g strimlade röd paprika
  • 1 tsk salt
  • Mangochutneybiffar:
  • 500 g blandfärs
  • 1 liten riven gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl mango chutney
  • 1 tsk färskmalen svartpeppar
  • 2 msk olja till stekning
  • 1 tsk salt

Mango chutney-biffar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(52)

Saftiga och goda färsbiffar kryddade med mango chutney och vitlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda mango chutney, ingefära, vatten, ättika, olja och salt i en bunke. Vänd ner nudlar, sugarsnaps och paprika.

Mangochutneybiffar

  1. Blanda färsen med övriga ingredienser, forma till små biffar.
  2. Stek biffarna i olja på medelvärme, ca 3 min per sida. Servera med nudlarna. Koriander är gott till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



CamillaMidro

2017-01-19

Helt nya smaker. Älskade det. Biffarna va lite torra bara

Helena

2016-09-03

Annorlunda och gott!

Liknande recept

Spara recept

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Revbensspjäll med mango chutney-glaze

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Stekt fläsk med nudelsallad

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Pho bo

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Goi Cuon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Karréspett med nudelsallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Teppanyaki på fläskkarré

Betyg
Betyg
(16)