För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mango chutney-biffar

Betyg (1-5):
3 (51 betyg)

Saftiga och goda färsbiffar kryddade med mango chutney och vitlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g risnudlar
  • 1 msk finriven ingefära
  • 2 msk vatten
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)
  • 100 g strimlade sugar snaps
  • 200 g strimlade röd paprika
  • Mangochutneybiffar:
  • 500 g blandfärs
  • 1 liten riven gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl mango chutney
  • 1 tsk färskmalen svartpeppar
  • 2 msk olja till stekning
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda mango chutney, ingefära, vatten, ättika, olja och salt i en bunke. Vänd ner nudlar, sugarsnaps och paprika.

Mangochutneybiffar

  1. Blanda färsen med övriga ingredienser, forma till små biffar.
  2. Stek biffarna i olja på medelvärme, ca 3 min per sida. Servera med nudlarna. Koriander är gott till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



CamillaMidro

2017-01-19

Helt nya smaker. Älskade det. Biffarna va lite torra bara

Helena

2016-09-03

Annorlunda och gott!

Liknande recept

Goi Cuon

(9)

Karréwok med äggnudlar

(29)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Karréspett med nudelsallad

(4)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(29)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(49)

Vietnamesiska fläskfärsbiffar med nudelsallad

(31)

Stekt fläsk med nudelsallad

(32)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 250 g risnudlar
  • 1 msk finriven ingefära
  • 2 msk vatten
  • 1.5 msk ättiksprit (12 %)
  • 100 g strimlade sugar snaps
  • 200 g strimlade röd paprika
  • Mangochutneybiffar:
  • 500 g blandfärs
  • 1 liten riven gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl mango chutney
  • 1 tsk färskmalen svartpeppar
  • 2 msk olja till stekning
  • 1 tsk salt

Mango chutney-biffar

Betyg (1-5):
3 (51 betyg)

Saftiga och goda färsbiffar kryddade med mango chutney och vitlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda mango chutney, ingefära, vatten, ättika, olja och salt i en bunke. Vänd ner nudlar, sugarsnaps och paprika.

Mangochutneybiffar

  1. Blanda färsen med övriga ingredienser, forma till små biffar.
  2. Stek biffarna i olja på medelvärme, ca 3 min per sida. Servera med nudlarna. Koriander är gott till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



CamillaMidro

2017-01-19

Helt nya smaker. Älskade det. Biffarna va lite torra bara

Helena

2016-09-03

Annorlunda och gott!

Liknande recept

Goi Cuon

(9)

Karréwok med äggnudlar

(29)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Karréspett med nudelsallad

(4)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(29)

Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

(49)

Vietnamesiska fläskfärsbiffar med nudelsallad

(31)

Stekt fläsk med nudelsallad

(32)