
Malenas marsipankulor
Betyg (1-5):
Gör dina egna marsipankulor och smaksätt dem med dina favoritkarameller.
Tillagningstid: 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (3)
- 200 g marsipan
- 100 g mörk choklad (70%)
- 3 polkagrisar eller dina favoritkarameller
Gör så här
- Dela marsipanen i 16 bitar och forma till kulor.
- Bryt chokladen i bitar. Smält den i en kastrull över vattenbad eller i mikron. Rör om då och då.
- Doppa marsipankulorna i chokladen med hjälp av en tesked. Lägg kulorna på bakplåtspapper.
- Krossa polkagrisarna och strö krosset över marsipankulorna innan chokladen stelnat. Ställ dem svalt att stelna.
- Förvara i kylskåp i burk med tättslutande lock.
Liknande recept
Malenas marsipankulor
Betyg (1-5):
Gör dina egna marsipankulor och smaksätt dem med dina favoritkarameller.
Tillagningstid: 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Dela marsipanen i 16 bitar och forma till kulor.
- Bryt chokladen i bitar. Smält den i en kastrull över vattenbad eller i mikron. Rör om då och då.
- Doppa marsipankulorna i chokladen med hjälp av en tesked. Lägg kulorna på bakplåtspapper.
- Krossa polkagrisarna och strö krosset över marsipankulorna innan chokladen stelnat. Ställ dem svalt att stelna.
- Förvara i kylskåp i burk med tättslutande lock.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!