Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Receptet hittar du även i kokboken Mer vego av Sara Ask och Lisa Bjärbo och fotograf Ulrika Pousette.
Koka riset. Stek lök, vitlök, tomatpuré och currypasta i olja i en stekgryta.
Tillsätt vatten, linser och kokosmjölk. Låt puttra under lock ca 10 min.
Skölj och skär blomkålen i buketter. Tillsätt dem och koka 10 min till. Smaka av med salt. Vänd ner spenat. Servera med hackade nötter, lime i klyftor, ev naanbröd och ris.
Logga in för att skriva en kommentar
Jag vet inte hur stor skillnad det är på olika curry pastor. Jag anv Santa Marias röda curry och grytan blev helt smaklös. Hade nog behövt mer pasta och trots attatt jag hade i 2tsk salt (istället för 0,75) behövdes det saltas extra vid matbordet.
Gott, lätt och matlådevänligt. Krydda lite mer bara så blir det bra!
Den var god, men kanske lite väl mild i smaken. Man kan nog med fördel ha i lite mer linser så att den mättar bättre.
@Mats Lindquist - tack för uppmärksammandet. Felet är nu korrigerat.