Lammkorv med knipplök, bönor och fetaost

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Fetaost och lammkorv är en härlig kombination.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 500 g potatis
  • 300 g knipplök
  • 150 g haricots verts
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl hackad dill
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 lammkorvar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten.
  2. Ansa löken och ta bort blasten. Koka dem i saltat vatten cirka 5 minuter. Lägg i bönorna den sista minuten. Häll av vattnet och blanda lök och bönor med smulad fetaost och dill. Ringla över olivolja, salta och peppra.
  3. Grilla eller stek korvarna 7-8 minuter och servera dem till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lisa

2013-06-27

Det är ingen hel rätt :(. Kompletterade med spagetti och det ska väl inte vara nödvändigt när man betalar för en middag redan :(

Yvonne

2013-05-20

Prova också det här receptet

Liknande recept

Lammfilé med parmesanpotatis

(6)

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Rödvinskokt lammstek med chèvremos

(8)

Stekta gnocchi med parmesan och örter

(1)

Ärtsoppa med linser, fläsk och ostquesadilla

(8)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(157)

Falukorvsgratäng

(14)

Laxpaj med potatis

(13)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g potatis
  • 300 g knipplök
  • 150 g haricots verts
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl hackad dill
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 lammkorvar
  • 0.5 tsk salt

Lammkorv med knipplök, bönor och fetaost

Betyg (1-5):
4 (11 betyg)

Fetaost och lammkorv är en härlig kombination.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten.
  2. Ansa löken och ta bort blasten. Koka dem i saltat vatten cirka 5 minuter. Lägg i bönorna den sista minuten. Häll av vattnet och blanda lök och bönor med smulad fetaost och dill. Ringla över olivolja, salta och peppra.
  3. Grilla eller stek korvarna 7-8 minuter och servera dem till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lisa

2013-06-27

Det är ingen hel rätt :(. Kompletterade med spagetti och det ska väl inte vara nödvändigt när man betalar för en middag redan :(

Yvonne

2013-05-20

Prova också det här receptet

Liknande recept

Lammfilé med parmesanpotatis

(6)

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Rödvinskokt lammstek med chèvremos

(8)

Stekta gnocchi med parmesan och örter

(1)

Ärtsoppa med linser, fläsk och ostquesadilla

(8)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(157)

Falukorvsgratäng

(14)

Laxpaj med potatis

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies