Kycklingwrap med curry

Kycklingwrap med curry

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

En läcker wrap gjord på ugnsgrillad kyckling, curry, krispig röd paprika och plocksallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 tsk salt
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 strimlad röd paprika
  • 0.5 kruka plocksallad

Gör så här

  1. Häll olivoljan i en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna. Strö på curry och salt. Ställ in formen i ugnen på 200° i 10–15 min.
  2. Häll cottage cheese i en bunke. Tillsätt mango chutney. Rör i majonnäs.
  3. Skär kycklingen i tunna skivor. Lägg kycklingen i bunken och blanda med oströran.
  4. Lägg sallad på tunnbröden, fördela kycklingröran på salladen. Toppa med strimlad röd paprika och rulla ihop bröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alexander

2013-10-08

Supergott och enkelt! :)

Birgitta

2013-04-29

Toppengott. Receptet ska upprepas.

Coop

2013-04-16

@Mira Du kan ta crème fraiche.

Mira

2013-04-15

Om man inte gillar majonnäs, vad kan man ta istället?

Liknande recept

Spara recept

Kycklingburgare med caesardressing

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tandoorikyckling med ris

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Enkel caesarsallad

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Kycklingwrap

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Kyckling med gurk- och mangosalsa

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(10)
Kycklingwrap med curry
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 tsk salt
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 strimlad röd paprika
  • 0.5 kruka plocksallad

Kycklingwrap med curry

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

En läcker wrap gjord på ugnsgrillad kyckling, curry, krispig röd paprika och plocksallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll olivoljan i en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna. Strö på curry och salt. Ställ in formen i ugnen på 200° i 10–15 min.
  2. Häll cottage cheese i en bunke. Tillsätt mango chutney. Rör i majonnäs.
  3. Skär kycklingen i tunna skivor. Lägg kycklingen i bunken och blanda med oströran.
  4. Lägg sallad på tunnbröden, fördela kycklingröran på salladen. Toppa med strimlad röd paprika och rulla ihop bröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alexander

2013-10-08

Supergott och enkelt! :)

Birgitta

2013-04-29

Toppengott. Receptet ska upprepas.

Coop

2013-04-16

@Mira Du kan ta crème fraiche.

Mira

2013-04-15

Om man inte gillar majonnäs, vad kan man ta istället?

Liknande recept

Spara recept

Kycklingburgare med caesardressing

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tandoorikyckling med ris

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Enkel caesarsallad

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Kycklingwrap

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Kyckling med gurk- och mangosalsa

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(10)