Kycklingrulader med färska örter

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Stek rullarna och gör en mustig sås i pannan med dragon och persilja. Servera med pasta eller potatis.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 0.5 krm peppar
  • 1 dl färska örter t.ex. persilja, dragon, gräslök
  • 1 dl hönsbuljong av fond eller tärning
  • 1 msk smör till stekning
  • Sås:
  • 1 dl hönsbuljong av fond eller tärning
  • 2 dl crème fraiche, gärna lätt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 2 msk hackad dragon
  • 0.5 krm peppar
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Banka ut kycklingfiléerna, krydda och strö på örterna. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
  2. Bryn ruladerna några minuter, slå på buljong och sjud under lock 10-15 minuter. Tag upp köttet och håll det varmt.
  3. Slå i buljongen till såsen, rör ner crème fraiche, persilja och dragon.
  4. Låt såsen koka några minuter. Smaka av. Lägg i ruladerna och hetta upp.

Servering

Servera med potatis eller pasta och en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



joel

2014-06-10

goda

Liknande recept

Kerala curry-kyckling

(9)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(42)

Frikadeller i currysås

(9)

Indisk curry på kycklingfärs

(34)

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(2)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(15)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 0.5 krm peppar
  • 1 dl färska örter t.ex. persilja, dragon, gräslök
  • 1 dl hönsbuljong av fond eller tärning
  • 1 msk smör till stekning
  • Sås:
  • 1 dl hönsbuljong av fond eller tärning
  • 2 dl crème fraiche, gärna lätt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 2 msk hackad dragon
  • 0.5 krm peppar
  • 1 krm salt

Kycklingrulader med färska örter

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Stek rullarna och gör en mustig sås i pannan med dragon och persilja. Servera med pasta eller potatis.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Banka ut kycklingfiléerna, krydda och strö på örterna. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
  2. Bryn ruladerna några minuter, slå på buljong och sjud under lock 10-15 minuter. Tag upp köttet och håll det varmt.
  3. Slå i buljongen till såsen, rör ner crème fraiche, persilja och dragon.
  4. Låt såsen koka några minuter. Smaka av. Lägg i ruladerna och hetta upp.

Servering

Servera med potatis eller pasta och en sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



joel

2014-06-10

goda

Liknande recept

Kerala curry-kyckling

(9)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(42)

Frikadeller i currysås

(9)

Indisk curry på kycklingfärs

(34)

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(2)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(15)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies