Kerala curry-kyckling

Kerala curry-kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Koka ris, fräs på kycklingbitar och blanda curry och kokosmjölk. Enklare blir det inte!

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tärnade kycklingfiléer
  • 1 msk smör eller olja
  • 80 g curry (kerala)
  • 4 dl kokosmjölk

Gör så här

  1. Bryn kycklingbitarna i smör eller olja tills de fått färg.
  2. Tillsätt curry (finns färdig mix att köpa) rör om och häll i kokosmjölken.
  3. Låt sjuda ca 5 minuter eller tills kycklingen är färdig.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karin Lodin

2013-09-28

Enkelt och gott.

Liknande recept

Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Kerala curry-kyckling
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 400 g tärnade kycklingfiléer
  • 1 msk smör eller olja
  • 80 g curry (kerala)
  • 4 dl kokosmjölk

Kerala curry-kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Koka ris, fräs på kycklingbitar och blanda curry och kokosmjölk. Enklare blir det inte!

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn kycklingbitarna i smör eller olja tills de fått färg.
  2. Tillsätt curry (finns färdig mix att köpa) rör om och häll i kokosmjölken.
  3. Låt sjuda ca 5 minuter eller tills kycklingen är färdig.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karin Lodin

2013-09-28

Enkelt och gott.

Liknande recept

Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)