Kycklingpasta med salvia

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.82 (11 betyg)

En lättlagad kycklingpasta med mycket smak av salvia. Toppad med parmesanost.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g pasta penne
  • 400 g kycklinglårfilé
  • olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 0.5 msk torkad salvia
  • 500 g krossade tomater
  • 1 buljongtärning
  • salt
  • Till servering
  • riven parmesanost

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär kycklingen i mindre bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg.
  2. Tillsätt lök, vitlök och salvia. Stek någon minut. Häll på krossade tomater och smula ner buljongtärningen. Låt puttra några minuter. Smaka av med salt. Servera med pasta och riven parmesan

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Caesarsallad med kyckling

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Solroskyckling

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Ricottafylld pasta med tomatsås, kyckling och fetaost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Matig melonsallad med bönor, fetaost och kyckling

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Kalkon med sötpotatis

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g pasta penne
  • 400 g kycklinglårfilé
  • olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 0.5 msk torkad salvia
  • 500 g krossade tomater
  • 1 buljongtärning
  • salt
  • Till servering
  • riven parmesanost

Kycklingpasta med salvia

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.82 (11 betyg)

En lättlagad kycklingpasta med mycket smak av salvia. Toppad med parmesanost.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär kycklingen i mindre bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg.
  2. Tillsätt lök, vitlök och salvia. Stek någon minut. Häll på krossade tomater och smula ner buljongtärningen. Låt puttra några minuter. Smaka av med salt. Servera med pasta och riven parmesan

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Caesarsallad med kyckling

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Solroskyckling

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Ricottafylld pasta med tomatsås, kyckling och fetaost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Matig melonsallad med bönor, fetaost och kyckling

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Kalkon med sötpotatis

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)