Kycklinggryta med indiska smaker

Betyg (1-5):
3.64 (11 betyg)

Smakrik snabblagad gryta med kycklingfärs, färsk ingefära och koriander.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 st
  • 3 dl ris
  • neutral olja till stekning
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 vitlöksklyftor, skivade
  • 20 g färsk ingefära, tunt strimlad
  • 2 msk mald gurkmeja
  • 2 msk mald koriander
  • 1 msk malen ingefära
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 morot, tunt strimlad
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • 4 dl vatten
  • salt
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvsiningen på förpackningen. Hetta upp olja i en gryta och stek färs, lök, vitlök och ingefära tillsammans med de torra kryddorna under omrörning, tills färsen är genomstekt.
  2. Till sätt morot, buljongtärning och vatten. Låt puttra ihop några minuter. Smaka av med salt. Servera grytan med ris och färsk koriander

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victor

2019-03-15

Gott!

Liknande recept

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(38)
15 st
  • Ingredienser 15 st
  • 3 dl ris
  • neutral olja till stekning
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 vitlöksklyftor, skivade
  • 20 g färsk ingefära, tunt strimlad
  • 2 msk mald gurkmeja
  • 2 msk mald koriander
  • 1 msk malen ingefära
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 morot, tunt strimlad
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • 4 dl vatten
  • salt
  • 1 kruka färsk koriander

Kycklinggryta med indiska smaker

Betyg (1-5):
3.64 (11 betyg)

Smakrik snabblagad gryta med kycklingfärs, färsk ingefära och koriander.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvsiningen på förpackningen. Hetta upp olja i en gryta och stek färs, lök, vitlök och ingefära tillsammans med de torra kryddorna under omrörning, tills färsen är genomstekt.
  2. Till sätt morot, buljongtärning och vatten. Låt puttra ihop några minuter. Smaka av med salt. Servera grytan med ris och färsk koriander

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victor

2019-03-15

Gott!

Liknande recept

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(38)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies