Kycklinggryta med indiska smaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.13 (45 betyg)

Smakrik snabblagad gryta med kycklingfärs, färsk ingefära och koriander.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl ris
  • neutral olja till stekning
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 vitlöksklyftor, skivade
  • 20 g färsk ingefära, tunt strimlad
  • 2 msk mald gurkmeja
  • 2 msk mald koriander
  • 1 msk malen ingefära
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 morot, tunt strimlad
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • 4 dl vatten
  • salt
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvsiningen på förpackningen. Hetta upp olja i en gryta och stek färs, lök, vitlök och ingefära tillsammans med de torra kryddorna under omrörning, tills färsen är genomstekt.
  2. Till sätt morot, buljongtärning och vatten. Låt puttra ihop några minuter. Smaka av med salt. Servera grytan med ris och färsk koriander

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victor

2019-03-15

Gott!

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(146)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(155)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 3 dl ris
  • neutral olja till stekning
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 vitlöksklyftor, skivade
  • 20 g färsk ingefära, tunt strimlad
  • 2 msk mald gurkmeja
  • 2 msk mald koriander
  • 1 msk malen ingefära
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 morot, tunt strimlad
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • 4 dl vatten
  • salt
  • 1 kruka färsk koriander

Kycklinggryta med indiska smaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.13 (45 betyg)

Smakrik snabblagad gryta med kycklingfärs, färsk ingefära och koriander.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvsiningen på förpackningen. Hetta upp olja i en gryta och stek färs, lök, vitlök och ingefära tillsammans med de torra kryddorna under omrörning, tills färsen är genomstekt.
  2. Till sätt morot, buljongtärning och vatten. Låt puttra ihop några minuter. Smaka av med salt. Servera grytan med ris och färsk koriander

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victor

2019-03-15

Gott!

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(146)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(155)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)