Kycklingburgare på kycklingfärs

Betyg (1-5):
3.32 (81 betyg)

Roligt och gott alternativ till den klassiska varianten.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 600 g kycklingfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • Tillbehör:
  • 2 skivade tomater
  • 1 skivad avokado
  • 120 g lagrad ost eller mögelost, skivad
  • 1 skivad lök, röd eller gul
  • 1.5 dl mango chutney
  • 4 salladsblad
  • 4 bröd

Gör så här

  1. Rör ihop färs, lök och kryddor. Forma till 8 biffar. Pensla biffarna med olja runt om. Lägg en bit aluminiumfolie på grillgallret och lägg sedan på burgarna. Grilla på båda sidor, cirka 10 minuter sammanlagt.
  2. Servera med tillbehör du gillar. Vi serverade med skivad rödlök, klyftpotatis, tomat, avokado, ädelost och grillat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gustaf

2016-12-13

Funkar ännu bättre med RÖKT paprikapulver! :)

Caroline

2013-05-22

Riktigt fräsch!

Liknande recept

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Kycklingscallopine med luktärter

(0)

Tacokyckling med picklad rödlök

(5)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Strutsfärsjärpar med quinoasallad

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(11)

Ugnsrostad blomkål med ostsås och kycklingbacon

(5)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 600 g kycklingfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • Tillbehör:
  • 2 skivade tomater
  • 1 skivad avokado
  • 120 g lagrad ost eller mögelost, skivad
  • 1 skivad lök, röd eller gul
  • 1.5 dl mango chutney
  • 4 salladsblad
  • 4 bröd

Kycklingburgare på kycklingfärs

Betyg (1-5):
3.32 (81 betyg)

Roligt och gott alternativ till den klassiska varianten.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop färs, lök och kryddor. Forma till 8 biffar. Pensla biffarna med olja runt om. Lägg en bit aluminiumfolie på grillgallret och lägg sedan på burgarna. Grilla på båda sidor, cirka 10 minuter sammanlagt.
  2. Servera med tillbehör du gillar. Vi serverade med skivad rödlök, klyftpotatis, tomat, avokado, ädelost och grillat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gustaf

2016-12-13

Funkar ännu bättre med RÖKT paprikapulver! :)

Caroline

2013-05-22

Riktigt fräsch!

Liknande recept

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Kycklingscallopine med luktärter

(0)

Tacokyckling med picklad rödlök

(5)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Strutsfärsjärpar med quinoasallad

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(11)

Ugnsrostad blomkål med ostsås och kycklingbacon

(5)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies