Kyckling- och bönenchiladas

Betyg (1-5):
3.88 (8 betyg)

Få barnen att gilla bönor, genom denna oemotståndliga enchiladarulle.

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 0.5 grillad kyckling
  • 0.25 finhackad gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl kokta bönor
  • 0.5 dl riven ost
  • 0.5 krm peppar
  • 8 små tortilla bröd
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 krm paprikapulver eller efter smak
  • 0.5 chili eller efter smak

Gör så här

  1. Bena ur kycklingen och skär köttet i små bitar. Fräs lök, vitlök och svarta bönor. Mosa eller kör i matberedare. Låt röran svalna. Bred bönblandningen på tortillabröden, spara 1 cm kant. Lägg kycklingen och sedan den rivna osten. Salta peppra. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till lite tätt. Stek de försiktigt i en torr stekpanna 2-4 minuter på varje sida, tills de fått fin färg. Dela i 4-6 bitar och servera med crème fraichen, smaksatt paprika och chili.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

(78)

Juliga kycklingköttbullar

(1)

Kycklingspett med hummus

(5)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Kycklingklubbor med kryddiga bönor

(34)

Ugnsstekt kyckling med hummus och rostade kikärtor

(24)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 0.5 grillad kyckling
  • 0.25 finhackad gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl kokta bönor
  • 0.5 dl riven ost
  • 0.5 krm peppar
  • 8 små tortilla bröd
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 krm paprikapulver eller efter smak
  • 0.5 chili eller efter smak

Kyckling- och bönenchiladas

Betyg (1-5):
3.88 (8 betyg)

Få barnen att gilla bönor, genom denna oemotståndliga enchiladarulle.

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bena ur kycklingen och skär köttet i små bitar. Fräs lök, vitlök och svarta bönor. Mosa eller kör i matberedare. Låt röran svalna. Bred bönblandningen på tortillabröden, spara 1 cm kant. Lägg kycklingen och sedan den rivna osten. Salta peppra. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till lite tätt. Stek de försiktigt i en torr stekpanna 2-4 minuter på varje sida, tills de fått fin färg. Dela i 4-6 bitar och servera med crème fraichen, smaksatt paprika och chili.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

(78)

Juliga kycklingköttbullar

(1)

Kycklingspett med hummus

(5)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Kycklingklubbor med kryddiga bönor

(34)

Ugnsstekt kyckling med hummus och rostade kikärtor

(24)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies