För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kyckling med nudlar

Betyg (1-5):
3.76 (120 betyg)

Snabb och enkel wok med kyckling och dina favoritgrönsaker, ingefära och chili. Vänd ner nudlar och toppa med hackade cashewnötter.

Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g kycklingbröstfilé eller kycklinglårfilé
  • 0.5 dl solrosolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 0.5 röd chili
  • 10 g ingefära (efter smak)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 250 g färsk broccoli
  • 1 röd paprika
  • 2 tsk soja (efter smak)
  • 200 g äggnudlar
  • 1 dl osaltade cashewnötter

Gör så här

  1. Skär kycklingen i bitar. Hetta upp oljorna i en wok- eller stekpanna. Kärna ur och hacka chilin, skala och riv ingefäran, skala och hacka vitlöken fint. Fräs chili, ingefära, vitlök och kyckling i pannan på stark värme. Stek klart på svagare värme, ca 10 min.
  2. Medan kycklingen steks, ansa broccolin och skär den i små buketter. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar eller strimlor. Lägg i broccolin och paprikan i pannan de sista 3−4 min med lock på. Smaksätt ev med soja.
  3. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Rosta cashewnötter i en torr stekpanna, hacka dem ev och häll över nudelkycklingen. Vänd ner nudlarna med kycklingen. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karl-Burge

2015-03-25

Fan vad äkligt det va! Usch fy fan, nej aldrig mer!!!!

Ulrica

2014-05-28

Barnens nya favorit rätt! Fanns ingen mat kvar. Storfavorit!

Amelie

2014-01-07

Den var jätte god. Perfekt till barnen - inte för kryddat, inte för stark. Ett recept vi kommer spara!

Kassy

2013-10-13

Fick krydda till lite mer men Jättegod. Hällde i kokosmjölk till dageneftergryta och kryddade till den, serverade med ris. Champinjoner till! Mmmmmmm

sara

2013-03-22

den smakar jätte gott

bornis

2013-03-11

Ingen smak för lite kryddat för att kallas asiatisk. Fick krydda med mera chili och lite oystersås så blev det ganska bra

Borgas

2013-02-18

pecka

pia

2012-03-28

god

Liknande recept

Pad thai

(84)

Thainudlar med kycklingfärssås

(41)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter

(17)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g kycklingbröstfilé eller kycklinglårfilé
  • 0.5 dl solrosolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 0.5 röd chili
  • 10 g ingefära (efter smak)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 250 g färsk broccoli
  • 1 röd paprika
  • 2 tsk soja (efter smak)
  • 200 g äggnudlar
  • 1 dl osaltade cashewnötter

Kyckling med nudlar

Betyg (1-5):
3.76 (120 betyg)

Snabb och enkel wok med kyckling och dina favoritgrönsaker, ingefära och chili. Vänd ner nudlar och toppa med hackade cashewnötter.

Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingen i bitar. Hetta upp oljorna i en wok- eller stekpanna. Kärna ur och hacka chilin, skala och riv ingefäran, skala och hacka vitlöken fint. Fräs chili, ingefära, vitlök och kyckling i pannan på stark värme. Stek klart på svagare värme, ca 10 min.
  2. Medan kycklingen steks, ansa broccolin och skär den i små buketter. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar eller strimlor. Lägg i broccolin och paprikan i pannan de sista 3−4 min med lock på. Smaksätt ev med soja.
  3. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Rosta cashewnötter i en torr stekpanna, hacka dem ev och häll över nudelkycklingen. Vänd ner nudlarna med kycklingen. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karl-Burge

2015-03-25

Fan vad äkligt det va! Usch fy fan, nej aldrig mer!!!!

Ulrica

2014-05-28

Barnens nya favorit rätt! Fanns ingen mat kvar. Storfavorit!

Amelie

2014-01-07

Den var jätte god. Perfekt till barnen - inte för kryddat, inte för stark. Ett recept vi kommer spara!

Kassy

2013-10-13

Fick krydda till lite mer men Jättegod. Hällde i kokosmjölk till dageneftergryta och kryddade till den, serverade med ris. Champinjoner till! Mmmmmmm

sara

2013-03-22

den smakar jätte gott

bornis

2013-03-11

Ingen smak för lite kryddat för att kallas asiatisk. Fick krydda med mera chili och lite oystersås så blev det ganska bra

Borgas

2013-02-18

pecka

pia

2012-03-28

god

Liknande recept

Pad thai

(84)

Thainudlar med kycklingfärssås

(41)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter

(17)