Kryddig bönsallad

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Garam masala och mynta gör det här till en salladsfavorit.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 2 paprikor
  • 100 g haricots verts / vaxbönor
  • 300 g kokta blandade bönor, sköljda
  • 0.5 purjolök, strimlad
  • 2 tomater, tärnade
  • 0.5 gurka, tärnad
  • 1 kruka mynta, hackad
  • 1 tsk garam masala
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna och lägg med snittytan nedåt på en plåt. Rosta högt upp i ugnen ca 30 min. Vänd någon gång.
  2. Lägg ev in haricots verts de sista 3 min (eller använd dem okokta).
  3. Vänd runt alla grönsaker med mynta, garam masala, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt.

Tips

Grillade paprikor finns även att köpa färdiga på burk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinipizza med parmesan

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Blomkålspizza med gruyèreost

(1)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Grillad halloumi med sallad

(14)

Kokt sparris

(3)

Utflyktspizza med varm dryck

(0)

Sticky buffalo-blomkål

(13)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 paprikor
  • 100 g haricots verts / vaxbönor
  • 300 g kokta blandade bönor, sköljda
  • 0.5 purjolök, strimlad
  • 2 tomater, tärnade
  • 0.5 gurka, tärnad
  • 1 kruka mynta, hackad
  • 1 tsk garam masala
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • salt

Kryddig bönsallad

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Garam masala och mynta gör det här till en salladsfavorit.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna och lägg med snittytan nedåt på en plåt. Rosta högt upp i ugnen ca 30 min. Vänd någon gång.
  2. Lägg ev in haricots verts de sista 3 min (eller använd dem okokta).
  3. Vänd runt alla grönsaker med mynta, garam masala, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt.

Tips

Grillade paprikor finns även att köpa färdiga på burk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinipizza med parmesan

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Blomkålspizza med gruyèreost

(1)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Grillad halloumi med sallad

(14)

Kokt sparris

(3)

Utflyktspizza med varm dryck

(0)

Sticky buffalo-blomkål

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies