Kryddig bönsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Garam masala och mynta gör det här till en salladsfavorit.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 paprikor
  • 100 g haricots verts / vaxbönor
  • 300 g kokta blandade bönor, sköljda
  • 0.5 purjolök, strimlad
  • 2 tomater, tärnade
  • 0.5 gurka, tärnad
  • 1 kruka mynta, hackad
  • 1 tsk garam masala
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna och lägg med snittytan nedåt på en plåt. Rosta högt upp i ugnen ca 30 min. Vänd någon gång.
  2. Lägg ev in haricots verts de sista 3 min (eller använd dem okokta).
  3. Vänd runt alla grönsaker med mynta, garam masala, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt.

Tips

Grillade paprikor finns även att köpa färdiga på burk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Sticky buffalo-blomkål

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Blomkålsplättar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Skördepaj

Betyg
Betyg
(17)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 paprikor
  • 100 g haricots verts / vaxbönor
  • 300 g kokta blandade bönor, sköljda
  • 0.5 purjolök, strimlad
  • 2 tomater, tärnade
  • 0.5 gurka, tärnad
  • 1 kruka mynta, hackad
  • 1 tsk garam masala
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • salt

Kryddig bönsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Garam masala och mynta gör det här till en salladsfavorit.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna och lägg med snittytan nedåt på en plåt. Rosta högt upp i ugnen ca 30 min. Vänd någon gång.
  2. Lägg ev in haricots verts de sista 3 min (eller använd dem okokta).
  3. Vänd runt alla grönsaker med mynta, garam masala, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt.

Tips

Grillade paprikor finns även att köpa färdiga på burk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Sticky buffalo-blomkål

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Blomkålsplättar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Skördepaj

Betyg
Betyg
(17)