Tortillawraps med chèvrekräm
  • Tid 40 min
  • Ugn 250º

Tortillawraps med chèvrekräm

5 (1 betyg)

Stekta tortillawraps med ungsrostad paprika och krämig ostksås.

  • Tillagningstid 40 min
  • Ingredienser 6
  • Ugnstemperatur 250º

Ingredienser

12 st
  • 3 paprikor
  • 2 msk olivolja
  • 100 g chèvre
  • 1 dl crème fraiche
  • 6 st tortillas
  • 4 msk gräslök
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela paprikorna och lägg dem med skalsidan upp på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite olivolja. Sätt in fatet i övre delen av ugnen och låt stå tills skalen får blåsor och svartnar. Låt paprikorna svalna lite och dra av skalen. Dela halvorna på längden.

  2. 2

    Smula chèvren i en bunke och rör samman med crème fraiche till en jämn kräm.

  3. 3

    Rosta tortillan i torr panna och dela på mitten. Lägg några gräslöksstrån på tortillan, låt dem sticka ut över kanten. Lägg på en paprikabit och en klick chèvrekräm. Rulla samman och fäst med tandpetare om det behövs.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar