Krämig potatissallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Potatissallad blir extra god om den görs på skalpotatis och smaksätts med kapris och gräslök.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg potatis med skal
  • 2 tsk salt
  • Sås:
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl tjock yoghurt (10 %)
  • svartpeppar ur kvarn
  • 6 rädisa
  • 2 msk avrunnen kapris
  • 1 msk finhackad gräslök
  • salt efter smak

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den precis är mjuk, cirka 20 minuter. Häll bort vattnet, låt ånga av och svalna lite grann.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och smaka av.
  3. Skala potatisarna och skär dem i mindre bitar. Lägg ner bitarna i såsen och rör om försiktigt. Låt stå en stund och smaka sedan av.
  4. Skär rädisorna i mindre bitar och strö över salladen tillsammans med gräslök och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjestårta

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Gurkraita

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sparrissallad med ägg

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gurktzatziki med valnötter

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tzatziki

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grekisk sallad grundrecept

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Coleslaw med kycklingprinskorv

Betyg
Betyg
(0)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 kg potatis med skal
  • 2 tsk salt
  • Sås:
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl tjock yoghurt (10 %)
  • svartpeppar ur kvarn
  • 6 rädisa
  • 2 msk avrunnen kapris
  • 1 msk finhackad gräslök
  • salt efter smak

Krämig potatissallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Potatissallad blir extra god om den görs på skalpotatis och smaksätts med kapris och gräslök.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den precis är mjuk, cirka 20 minuter. Häll bort vattnet, låt ånga av och svalna lite grann.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och smaka av.
  3. Skala potatisarna och skär dem i mindre bitar. Lägg ner bitarna i såsen och rör om försiktigt. Låt stå en stund och smaka sedan av.
  4. Skär rädisorna i mindre bitar och strö över salladen tillsammans med gräslök och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjestårta

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Gurkraita

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sparrissallad med ägg

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gurktzatziki med valnötter

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tzatziki

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grekisk sallad grundrecept

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Coleslaw med kycklingprinskorv

Betyg
Betyg
(0)