För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Krämig potatissallad

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Potatissallad blir extra god om den görs på skalpotatis och smaksätts med kapris och gräslök.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg potatis med skal
  • 2 tsk salt
  • Sås:
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl tjock yoghurt (10 %)
  • svartpeppar ur kvarn
  • 6 rädisa
  • 2 msk avrunnen kapris
  • 1 msk finhackad gräslök
  • salt efter smak

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den precis är mjuk, cirka 20 minuter. Häll bort vattnet, låt ånga av och svalna lite grann.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och smaka av.
  3. Skala potatisarna och skär dem i mindre bitar. Lägg ner bitarna i såsen och rör om försiktigt. Låt stå en stund och smaka sedan av.
  4. Skär rädisorna i mindre bitar och strö över salladen tillsammans med gräslök och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kall morotssoppa med rostad paprika och krispig topping

(0)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Grönkålsslaw

(5)

Krämig rucolasill

(7)

Rostad pumpasoppa med myntaolja

(17)

Tzatziki

(7)

Gurktzatziki med valnötter

(1)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 kg potatis med skal
  • 2 tsk salt
  • Sås:
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl tjock yoghurt (10 %)
  • svartpeppar ur kvarn
  • 6 rädisa
  • 2 msk avrunnen kapris
  • 1 msk finhackad gräslök
  • salt efter smak

Krämig potatissallad

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Potatissallad blir extra god om den görs på skalpotatis och smaksätts med kapris och gräslök.

Tillagningstid: 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den precis är mjuk, cirka 20 minuter. Häll bort vattnet, låt ånga av och svalna lite grann.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och smaka av.
  3. Skala potatisarna och skär dem i mindre bitar. Lägg ner bitarna i såsen och rör om försiktigt. Låt stå en stund och smaka sedan av.
  4. Skär rädisorna i mindre bitar och strö över salladen tillsammans med gräslök och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kall morotssoppa med rostad paprika och krispig topping

(0)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Grönkålsslaw

(5)

Krämig rucolasill

(7)

Rostad pumpasoppa med myntaolja

(17)

Tzatziki

(7)

Gurktzatziki med valnötter

(1)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(7)