Grekisk dessertbägare

Grekisk dessertbägare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

En härligt sötsyrlig dessert som blir en perfekt avslutning på middagen.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 nektariner
  • 4 dl yoghurt 10%
  • 1.5 dl valnötter
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • 1 dl flytande honung

Gör så här

  1. Tärna nektarinerna och lägg i 6 glas.
  2. Skeda på yoghurt och toppa med nötter, rosmarin och honung. Servera direkt.

Tips

Smakar valnötterna beskt? Lägg dem i blöt i kallt vatten ca 1 timme.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grekisk dessertbägare
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 nektariner
  • 4 dl yoghurt 10%
  • 1.5 dl valnötter
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • 1 dl flytande honung

Grekisk dessertbägare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

En härligt sötsyrlig dessert som blir en perfekt avslutning på middagen.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna nektarinerna och lägg i 6 glas.
  2. Skeda på yoghurt och toppa med nötter, rosmarin och honung. Servera direkt.

Tips

Smakar valnötterna beskt? Lägg dem i blöt i kallt vatten ca 1 timme.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!