
Grekisk dessertbägare
Betyg (1-5):
En härligt sötsyrlig dessert som blir en perfekt avslutning på middagen.
Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 nektariner
- 4 dl yoghurt 10%
- 1.5 dl valnötter
- 1 tsk finhackad färsk rosmarin
- 1 dl flytande honung
Gör så här
- Tärna nektarinerna och lägg i 6 glas.
- Skeda på yoghurt och toppa med nötter, rosmarin och honung. Servera direkt.
Tips

Smakar valnötterna beskt? Lägg dem i blöt i kallt vatten ca 1 timme.
Grekisk dessertbägare
Betyg (1-5):
En härligt sötsyrlig dessert som blir en perfekt avslutning på middagen.
Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Tärna nektarinerna och lägg i 6 glas.
- Skeda på yoghurt och toppa med nötter, rosmarin och honung. Servera direkt.
Tips

Smakar valnötterna beskt? Lägg dem i blöt i kallt vatten ca 1 timme.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!