Grekisk dessertbägare
  • Tid 10 min

Grekisk dessertbägare

0 (0 betyg)

En härligt sötsyrlig dessert som blir en perfekt avslutning på middagen.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

6 portioner
  • 4 nektariner
  • 4 dl yoghurt 10%
  • 1.5 dl valnötter
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • 1 dl flytande honung
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Tärna nektarinerna och lägg i 6 glas.

  2. 2

    Skeda på yoghurt och toppa med nötter, rosmarin och honung. Servera direkt.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Smakar valnötterna beskt? Lägg dem i blöt i kallt vatten ca 1 timme.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar