Skagenröradipp med chips
  • Tid 10 min

Skagenröradipp med chips

4 (5 betyg)

Skagenröra är ju en klassiker. Men har ni gjort den som en dipp någon gång för att servera med chips? Testa, det är verkligen gott!

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

6 dl
  • 340 g skalade räkor
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 0.5 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk olja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 tsk finrivet citronskal
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk finhackd dill
  • salt
Till servering:
  • chips
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Låt räkorna rinna av om de legat i lag. Fräs lök, vitlök och sambal oelek hastigt i olja. Rör ihop alla ingredienserna till dippen i en skål och smaka av med salt. Servera med chips.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar