Skagenröradipp med chips
  • Tid 10 min

Skagenröradipp med chips

4.17 (6 betyg)

Skagenröra är ju en klassiker. Men har ni gjort den som en dipp någon gång för att servera med chips? Testa, det är verkligen gott!

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

6 dl
  • 340 g skalade räkor
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 0.5 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk olja
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 tsk finrivet citronskal
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk finhackd dill
  • salt
Till servering:
  • chips
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Låt räkorna rinna av om de legat i lag. Fräs lök, vitlök och sambal oelek hastigt i olja. Rör ihop alla ingredienserna till dippen i en skål och smaka av med salt. Servera med chips.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar