Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg (1-5):
3.91 (33 betyg)

God pastarätt med en sås på grädde, vitlök, tomater och basilika, toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 400 g fusillipasta
  • 400 g kycklingfilé tunnskivad
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 100 g cocktailtomater
  • 0.5 kruka basilika
  • 100 g sockerärter
  • 70 g babyspenat
  • färsk finriven parmesanost, till servering

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om.
  2. Pressa i vitlöken och salta och peppra. Häll i vatten och grädde och rör om. Låt småputtra ca 5 min. Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar.
  3. Tillsätt basilika och alla grönsaker i såsen och vänd ner den nykokta pastan i stekpannan eller tvärtom. Servera med parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-10-17

Väldigt gott, men ös på me mer kryddor.

Magdalena

2017-09-11

Det var jättegott! Vi hade i chiliflakes också vilket blev ännu godare.

Susanna

2017-08-29

Gott och enkelt, lite mer kryddor nästa gång

Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(7)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Räksallad med japansk dressing

(90)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 400 g fusillipasta
  • 400 g kycklingfilé tunnskivad
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 100 g cocktailtomater
  • 0.5 kruka basilika
  • 100 g sockerärter
  • 70 g babyspenat
  • färsk finriven parmesanost, till servering

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg (1-5):
3.91 (33 betyg)

God pastarätt med en sås på grädde, vitlök, tomater och basilika, toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om.
  2. Pressa i vitlöken och salta och peppra. Häll i vatten och grädde och rör om. Låt småputtra ca 5 min. Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar.
  3. Tillsätt basilika och alla grönsaker i såsen och vänd ner den nykokta pastan i stekpannan eller tvärtom. Servera med parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-10-17

Väldigt gott, men ös på me mer kryddor.

Magdalena

2017-09-11

Det var jättegott! Vi hade i chiliflakes också vilket blev ännu godare.

Susanna

2017-08-29

Gott och enkelt, lite mer kryddor nästa gång

Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(7)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Räksallad med japansk dressing

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies