Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg (1-5):
3.86 (36 betyg)

God pastarätt med en sås på grädde, vitlök, tomater och basilika, toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 400 g fusillipasta
  • 400 g kycklingfilé tunnskivad
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 100 g cocktailtomater
  • 0.5 kruka basilika
  • 100 g sockerärter
  • 70 g babyspenat
  • färsk finriven parmesanost, till servering
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om.
  2. Pressa i vitlöken och salta och peppra. Häll i vatten och grädde och rör om. Låt småputtra ca 5 min. Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar.
  3. Tillsätt basilika och alla grönsaker i såsen och vänd ner den nykokta pastan i stekpannan eller tvärtom. Servera med parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-10-17

Väldigt gott, men ös på me mer kryddor.

Magdalena

2017-09-11

Det var jättegott! Vi hade i chiliflakes också vilket blev ännu godare.

Susanna

2017-08-29

Gott och enkelt, lite mer kryddor nästa gång

Liknande recept

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Kalkon med sötpotatis

(6)

Pastasallad med kyckling

(31)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

(10)

Caesarsallad - grundrecept

(33)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 400 g fusillipasta
  • 400 g kycklingfilé tunnskivad
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 100 g cocktailtomater
  • 0.5 kruka basilika
  • 100 g sockerärter
  • 70 g babyspenat
  • färsk finriven parmesanost, till servering
  • 1 tsk salt

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg (1-5):
3.86 (36 betyg)

God pastarätt med en sås på grädde, vitlök, tomater och basilika, toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om.
  2. Pressa i vitlöken och salta och peppra. Häll i vatten och grädde och rör om. Låt småputtra ca 5 min. Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar.
  3. Tillsätt basilika och alla grönsaker i såsen och vänd ner den nykokta pastan i stekpannan eller tvärtom. Servera med parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-10-17

Väldigt gott, men ös på me mer kryddor.

Magdalena

2017-09-11

Det var jättegott! Vi hade i chiliflakes också vilket blev ännu godare.

Susanna

2017-08-29

Gott och enkelt, lite mer kryddor nästa gång

Liknande recept

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Kalkon med sötpotatis

(6)

Pastasallad med kyckling

(31)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

(10)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies