Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

God pastarätt med en sås på grädde, vitlök, tomater och basilika, toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g fusillipasta
  • 400 g kycklingfilé tunnskivad
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 100 g cocktailtomater
  • 0.5 kruka basilika
  • 100 g sockerärter
  • 70 g babyspenat
  • färsk finriven parmesanost, till servering
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om.
  2. Pressa i vitlöken och salta och peppra. Häll i vatten och grädde och rör om. Låt småputtra ca 5 min. Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar.
  3. Tillsätt basilika och alla grönsaker i såsen och vänd ner den nykokta pastan i stekpannan eller tvärtom. Servera med parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karla

2021-04-28

Så gott och hur enkelt som helst att laga

Susanna

2017-10-17

Väldigt gott, men ös på me mer kryddor.

Magdalena

2017-09-11

Det var jättegott! Vi hade i chiliflakes också vilket blev ännu godare.

Susanna

2017-08-29

Gott och enkelt, lite mer kryddor nästa gång

Liknande recept

Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(164)
Spara recept

Kycklingcurrysoppa med äpple

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Kyckling med gurk- och mangosalsa

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Färska vårrullar

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Asiatisk wrap

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kerala curry-kyckling

Betyg
Betyg
(15)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 400 g fusillipasta
  • 400 g kycklingfilé tunnskivad
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 100 g cocktailtomater
  • 0.5 kruka basilika
  • 100 g sockerärter
  • 70 g babyspenat
  • färsk finriven parmesanost, till servering
  • 1 tsk salt

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

God pastarätt med en sås på grädde, vitlök, tomater och basilika, toppad med parmesan.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om.
  2. Pressa i vitlöken och salta och peppra. Häll i vatten och grädde och rör om. Låt småputtra ca 5 min. Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar.
  3. Tillsätt basilika och alla grönsaker i såsen och vänd ner den nykokta pastan i stekpannan eller tvärtom. Servera med parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karla

2021-04-28

Så gott och hur enkelt som helst att laga

Susanna

2017-10-17

Väldigt gott, men ös på me mer kryddor.

Magdalena

2017-09-11

Det var jättegott! Vi hade i chiliflakes också vilket blev ännu godare.

Susanna

2017-08-29

Gott och enkelt, lite mer kryddor nästa gång

Liknande recept

Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(164)
Spara recept

Kycklingcurrysoppa med äpple

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Kyckling med gurk- och mangosalsa

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Färska vårrullar

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Asiatisk wrap

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kerala curry-kyckling

Betyg
Betyg
(15)