Kräftsill

Betyg (1-5):
2.96 (24 betyg)

Gott på smörgåsbordet till jul, påsk eller midsommar.

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 170 g kräftstjärtar
  • 1 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 2 msk chilisås
  • 1 dl finhackad dill
  • 1 tsk koncentrerad hummerfond
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • salt

Gör så här

  1. Häll av lagen från sillen och skär sillfiléerna i mindre bitar. Grovhacka kräftstjärtarna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



inger ström

2015-03-31

Det var jätte gott .... 😊

Yvonne

2014-12-24

Smakar på tok för mycket salt, trots att vi inte saltat något extra!!!!!!!!

Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(90)

Varm musselmacka

(2)

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(59)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 170 g kräftstjärtar
  • 1 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 2 msk chilisås
  • 1 dl finhackad dill
  • 1 tsk koncentrerad hummerfond
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • salt

Kräftsill

Betyg (1-5):
2.96 (24 betyg)

Gott på smörgåsbordet till jul, påsk eller midsommar.

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll av lagen från sillen och skär sillfiléerna i mindre bitar. Grovhacka kräftstjärtarna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



inger ström

2015-03-31

Det var jätte gott .... 😊

Yvonne

2014-12-24

Smakar på tok för mycket salt, trots att vi inte saltat något extra!!!!!!!!

Liknande recept

Räksallad med japansk dressing

(90)

Varm musselmacka

(2)

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(59)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies