Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Små köttfärsbiffar smaksatta med mynta och vitlök blir perfekt plockmat tillsammans med tomatchimichurrin när ni ska heja fram Sverige framför TV:n.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 1 kruka mynta, hackade blad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 tsk salt
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Tomatchimichurri:
  • 250 g körsbärstomater, tärnade
  • 1 kruka koriander
  • 1 kruka persilja
  • 0.5 kruka oregano
  • 1 bananschalottenlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 röd chili, finhackad
  • 2 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft

Gör så här

  1. Blanda yoghurt med mynta, vitlök och salt. Rör ihop yoghurten med färsen till en jämn smet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smeten till små biffar. Stek runt om tills de är genomstekta och har fin färg.
  2. Blanda ihop ingredienserna till chimichurrin och skeda över de varma biffarna. Servera gärna med sötpotatispommes och dippsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-07-01

Hej Kerstin! Vi har förstått att flera har samma problem. För att lösa detta, har du möjlighet att kontakta vår kundservice? Vi behöver mer information för att kunna ta reda på vad som blivit fel. https://www.coop.se/Globala-sidor/Kundservice/ Stort tack på förhand!

Kerstin

2019-07-01

Hej! Ingredienslista kommer inte upp! M v h!/Kerstin

Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Fish tacos deluxe

(32)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 1 kruka mynta, hackade blad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 tsk salt
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • Tomatchimichurri:
  • 250 g körsbärstomater, tärnade
  • 1 kruka koriander
  • 1 kruka persilja
  • 0.5 kruka oregano
  • 1 bananschalottenlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 röd chili, finhackad
  • 2 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

Betyg (1-5):
3.33 (6 betyg)

Små köttfärsbiffar smaksatta med mynta och vitlök blir perfekt plockmat tillsammans med tomatchimichurrin när ni ska heja fram Sverige framför TV:n.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda yoghurt med mynta, vitlök och salt. Rör ihop yoghurten med färsen till en jämn smet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smeten till små biffar. Stek runt om tills de är genomstekta och har fin färg.
  2. Blanda ihop ingredienserna till chimichurrin och skeda över de varma biffarna. Servera gärna med sötpotatispommes och dippsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-07-01

Hej Kerstin! Vi har förstått att flera har samma problem. För att lösa detta, har du möjlighet att kontakta vår kundservice? Vi behöver mer information för att kunna ta reda på vad som blivit fel. https://www.coop.se/Globala-sidor/Kundservice/ Stort tack på förhand!

Kerstin

2019-07-01

Hej! Ingredienslista kommer inte upp! M v h!/Kerstin

Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Fish tacos deluxe

(32)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies