Köttbullar med nötfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(27)

Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Tips - går bra att förbereda och frysa in. Recept av Lotta Lundgren.

Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.75 dl fiberhavregryn
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 ägg, uppvispat
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 1 krm malen kryddpeppar
  • smör och olja till stekning

Gör så här

  1. Blanda havregryn, mjölk, potatismjöloch ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, saltoch kryddor med havregrynsblandningen.
  2. Forma färsen till köttbullar ochstek runt om i smör och olja påmedelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Köttbullar i baconknyten

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttbullar med parmaskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Julglaserade revbensspjäll

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 0.75 dl fiberhavregryn
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 ägg, uppvispat
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 1 krm malen kryddpeppar
  • smör och olja till stekning

Köttbullar med nötfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(27)

Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Tips - går bra att förbereda och frysa in. Recept av Lotta Lundgren.

Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda havregryn, mjölk, potatismjöloch ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, saltoch kryddor med havregrynsblandningen.
  2. Forma färsen till köttbullar ochstek runt om i smör och olja påmedelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Köttbullar i baconknyten

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttbullar med parmaskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Julglaserade revbensspjäll

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)