För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Köttbullar med ingefära och senap

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Smakrika köttbullar med ingefära och senap passar perfekt till julbordet. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto av: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 25 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g blandfärs
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 1 ägg
  • 1.5 msk skånsk senap
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 0.5 dl ströbröd
  • 3 msk finriven gul lök
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Vispa ihop grädde, ägg, senap och ingefära. Tillsätt ströbrödet och låt svälla 5 min. Tillsätt lök, färs och kryddor, blanda väl.
  2. Forma till bollar med blöta händer. Hetta upp en stekpanna och stek köttbullarna i smör i omgångar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(3)

Bruschetta med kyckling

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(21)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

(1)

Godaste köttbullarna

(0)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(4)

Linser med citron och persilja

(40)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g blandfärs
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 1 ägg
  • 1.5 msk skånsk senap
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 0.5 dl ströbröd
  • 3 msk finriven gul lök
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt

Köttbullar med ingefära och senap

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Smakrika köttbullar med ingefära och senap passar perfekt till julbordet. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto av: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 25 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop grädde, ägg, senap och ingefära. Tillsätt ströbrödet och låt svälla 5 min. Tillsätt lök, färs och kryddor, blanda väl.
  2. Forma till bollar med blöta händer. Hetta upp en stekpanna och stek köttbullarna i smör i omgångar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(3)

Bruschetta med kyckling

(8)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(21)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

(1)

Godaste köttbullarna

(0)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(4)

Linser med citron och persilja

(40)