Korvrulle med potatis och inlagd gurka
  • Tid 30 min

Korvrulle med potatis och inlagd gurka

4.22 (18 betyg)

En god och matig tundbrödsrulle med korv och potatismos.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg potatis
  • 0.5 tsk salt
  • 2 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 korvar ex lammchorizo
  • 4 blad sallad
  • 12 körsbärstomater, halverade
  • 0.5 skivad rödlök
  • 4 skivor mjukt tunnbröd
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen mjuk i saltat vatten, cirka 20 minuter. Mosa sönder potatisen med en slev eller gaffel. Vänd ner saltgurka, majonnäs och peppar.

  2. 2

    Grilla eller stek korvarna runtom 5-8 minuter. Fördela potatis, korv, sallad , rödlök och tomater på bröden. Vira ihop bröden till en strut, ge eventuellt rullen extra stöd med en bit smörpapper.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Krydda moset med curry.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

7 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Hanna webbredaktör

    Till Jeanette: Hej, Vi ber om ursäkt för fel av leverans. Vänligen kontakta kundtjänst på telefonnummer 0771 17 17 17.

  • Jeanette

    Kul när man lagat till rätten och coop har packat hårt tunnbröd .Lite svårt att att lägga korven i .

  • Greger

    Underbart

  • bosse

    Saltgurka recept finns på "Tasteline"!

Visa fler