Korvgryta med rotfrukter

Korvgryta med rotfrukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(30)

Gryta med korv och grönsaker

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g falukorv
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 morot, slantad
  • 200 g rotselleri, tärnad
  • 300 g potatis, tärnad
  • 1 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 lagerblad
  • 5 pepparkorn

Gör så här

  1. Skär korven i mindre bitar och stek till fin färg i en torr stekpanna.
  2. Värm olja i en gryta och stek lök, morot, rotselleri och potatis under omrörning någon minut.
  3. Häll på vatten och buljongtärning. Lägg i korv, lagerblad och pepparkorn. Låt koka tills allt är mjukt.

Servering

Servera med ett gott bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sofie

2019-11-18

Suveränt God! Bästa maten när man känner sig lite krasslig.

Liknande recept

Spara recept

Fläskkotlett med skysås och mos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Honungsstekt fläskytterfilé med grönsaksragu

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Soppa med torsk och pepparrot

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxpudding med jordärtskocka

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Steak à lorange med krämig rotfruktspytt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dillstuvad potatis med isterband och picklade rödbetor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rotfruktsråraka med bönsalsa

Betyg
Betyg
(6)
Korvgryta med rotfrukter
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g falukorv
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 morot, slantad
  • 200 g rotselleri, tärnad
  • 300 g potatis, tärnad
  • 1 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 lagerblad
  • 5 pepparkorn

Korvgryta med rotfrukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(30)

Gryta med korv och grönsaker

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär korven i mindre bitar och stek till fin färg i en torr stekpanna.
  2. Värm olja i en gryta och stek lök, morot, rotselleri och potatis under omrörning någon minut.
  3. Häll på vatten och buljongtärning. Lägg i korv, lagerblad och pepparkorn. Låt koka tills allt är mjukt.

Servering

Servera med ett gott bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sofie

2019-11-18

Suveränt God! Bästa maten när man känner sig lite krasslig.

Liknande recept

Spara recept

Fläskkotlett med skysås och mos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Honungsstekt fläskytterfilé med grönsaksragu

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Soppa med torsk och pepparrot

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Frukostkorv med Luddes potatisstomp och rödbetor med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxpudding med jordärtskocka

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Steak à lorange med krämig rotfruktspytt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dillstuvad potatis med isterband och picklade rödbetor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rotfruktsråraka med bönsalsa

Betyg
Betyg
(6)