För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Korianderris, gult ris och garam masalaris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Indiska smakrika ris på tre sätt.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Korianderris:
  • 2 tsk korianderfrön
  • 3 dl basmatiris
  • 2 msk matolja
  • 6 dl vatten
  • Gult ris:
  • 3 dl basmatiris
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 msk matolja
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Garam Masalaris:
  • 1 finhackad gul lök
  • 3 dl basmatiris
  • 1 msk garam masala
  • 2 msk matolja
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt

Gör så här

Korianderris

  1. Fräs korianderfrön och ris med matoljan. Tillsätt vatten och salt och låt koka upp. Sänk värmen och låt riset koka under lock i cirka 20 minuter eller tills riset är torrt och luftigt.

Gult ris

  1. Fräs ris och gurkmeja med matoljan. Tillsätt vatten och salt och låt koka upp. Sänk värmen och låt riset koka under lock i cirka 20 minuter eller tills riset är torrt och luftigt.

Garam Masalaris

  1. Fräs lök, ris och Garam Masala med matoljan. Tillsätt vatten och salt och låt koka upp. Sänk värmen och låt riset koka under lock i cirka 20 minuter eller tills riset är torrt och luftigt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risotto med mousserande vin

(0)

Stekta kycklingklubbor med pilaffris

(8)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

(3)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(13)

Risotto med svamp

(13)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(26)

Garam masala kyckling

(37)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • Korianderris:
  • 2 tsk korianderfrön
  • 3 dl basmatiris
  • 2 msk matolja
  • 6 dl vatten
  • Gult ris:
  • 3 dl basmatiris
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 msk matolja
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Garam Masalaris:
  • 1 finhackad gul lök
  • 3 dl basmatiris
  • 1 msk garam masala
  • 2 msk matolja
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt

Korianderris, gult ris och garam masalaris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Indiska smakrika ris på tre sätt.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Korianderris

  1. Fräs korianderfrön och ris med matoljan. Tillsätt vatten och salt och låt koka upp. Sänk värmen och låt riset koka under lock i cirka 20 minuter eller tills riset är torrt och luftigt.

Gult ris

  1. Fräs ris och gurkmeja med matoljan. Tillsätt vatten och salt och låt koka upp. Sänk värmen och låt riset koka under lock i cirka 20 minuter eller tills riset är torrt och luftigt.

Garam Masalaris

  1. Fräs lök, ris och Garam Masala med matoljan. Tillsätt vatten och salt och låt koka upp. Sänk värmen och låt riset koka under lock i cirka 20 minuter eller tills riset är torrt och luftigt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risotto med mousserande vin

(0)

Stekta kycklingklubbor med pilaffris

(8)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

(3)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(13)

Risotto med svamp

(13)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(26)

Garam masala kyckling

(37)