Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn
  • Tid 35 min
  • Ugn 200º

Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn

3.67 (3 betyg)

Italiensk smaksättning är perfekt till fisk!

  • Tillagningstid 35 min
  • Ingredienser 11
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g kolja
  • 1 tsk salt
  • 2 skivor vitt bröd (gärna torrt)
  • 300 g tomat
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 kruka basilika
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
Till servering
  • 70 g rucola
  • potatis, bulgur eller råris
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Tärna bröd och tomater och vänd ihop med olja, vitlök, hälften av basilikabladen, salt och peppar.

  2. 2

    Lägg tomatsalladen ovanpå fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Toppa med resten av basilikabladen och servera med rucola och till exempel potatis.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar