Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn

Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Italiensk smaksättning är perfekt till fisk!

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kolja
  • 2 skivor vitt bröd (gärna torrt)
  • 300 g tomat
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 kruka basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering
  • 70 g rucola
  • potatis, bulgur eller råris

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Tärna bröd och tomater och vänd ihop med olja, vitlök, hälften av basilikabladen, salt och peppar.
  2. Lägg tomatsalladen ovanpå fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Toppa med resten av basilikabladen och servera med rucola och till exempel potatis.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxpudding med gravad lax

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Ugnsstekt lax med grön och skön potatissallad

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Mandelpotatispuré med mandelstekt torsk, äpple och brynt smör

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Sudado med sötpotatisaioli

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Fiskgratäng med fänkål och rotsellerimos

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(3)
Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g kolja
  • 2 skivor vitt bröd (gärna torrt)
  • 300 g tomat
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 kruka basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering
  • 70 g rucola
  • potatis, bulgur eller råris

Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Italiensk smaksättning är perfekt till fisk!

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Tärna bröd och tomater och vänd ihop med olja, vitlök, hälften av basilikabladen, salt och peppar.
  2. Lägg tomatsalladen ovanpå fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Toppa med resten av basilikabladen och servera med rucola och till exempel potatis.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxpudding med gravad lax

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Ugnsstekt lax med grön och skön potatissallad

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Mandelpotatispuré med mandelstekt torsk, äpple och brynt smör

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Sudado med sötpotatisaioli

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Fiskgratäng med fänkål och rotsellerimos

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(3)