Kokt skinka med mimosasalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Skinkans sälta ger en fin kontrast till den söta salladen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g skivad kokt skinka
  • 600 g urkärnade nektariner i klyftor
  • 100 g urkärnade, halverade vindruvor
  • 0.5 ansad färsk ananas, i bitar
  • 4 finhackade vårlökar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 3 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg upp skinkan på ett fat. Blanda nektariner, vindruvor och ananas. Gör en dressing på vårlök, olivolja och vit balsamvinäger, salt och peppar.
  2. Slå dressingen över frukten och rör om. Lägg upp salsan skinkan.

Servering

Servera tillsammans med nykokt färskpotatis.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

Betyg
Betyg
(243)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade lammfärsbiffar med rostad sötpotatissallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marockanska lammfärsburgare med harissadressing

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Japansk färs- och kålpanna

Betyg
Betyg
(15)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g skivad kokt skinka
  • 600 g urkärnade nektariner i klyftor
  • 100 g urkärnade, halverade vindruvor
  • 0.5 ansad färsk ananas, i bitar
  • 4 finhackade vårlökar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 3 krm svartpeppar

Kokt skinka med mimosasalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Skinkans sälta ger en fin kontrast till den söta salladen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp skinkan på ett fat. Blanda nektariner, vindruvor och ananas. Gör en dressing på vårlök, olivolja och vit balsamvinäger, salt och peppar.
  2. Slå dressingen över frukten och rör om. Lägg upp salsan skinkan.

Servering

Servera tillsammans med nykokt färskpotatis.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

Betyg
Betyg
(243)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade lammfärsbiffar med rostad sötpotatissallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marockanska lammfärsburgare med harissadressing

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Japansk färs- och kålpanna

Betyg
Betyg
(15)