Kokt skinka med mimosasalsa
  • Tid 30 min

Kokt skinka med mimosasalsa

4 (2 betyg)

Skinkans sälta ger en fin kontrast till den söta salladen.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g skivad kokt skinka
  • 600 g urkärnade nektariner i klyftor
  • 100 g urkärnade, halverade vindruvor
  • 0.5 ansad färsk ananas, i bitar
  • 4 finhackade vårlökar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 2 krm salt
  • 3 krm svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg upp skinkan på ett fat. Blanda nektariner, vindruvor och ananas. Gör en dressing på vårlök, olivolja och vit balsamvinäger, salt och peppar.

  2. 2

    Slå dressingen över frukten och rör om. Lägg upp salsan skinkan.

Servering

Servera tillsammans med nykokt färskpotatis.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar