
Kokt skinka med mimosasalsa
Betyg (1-5):
Skinkans sälta ger en fin kontrast till den söta salladen.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g skivad kokt skinka
- 600 g urkärnade nektariner i klyftor
- 100 g urkärnade, halverade vindruvor
- 0.5 ansad färsk ananas, i bitar
- 4 finhackade vårlökar
- 2 msk olivolja
- 1 msk vit balsamvinäger
- 3 krm svartpeppar
Gör så här
- Lägg upp skinkan på ett fat. Blanda nektariner, vindruvor och ananas. Gör en dressing på vårlök, olivolja och vit balsamvinäger, salt och peppar.
- Slå dressingen över frukten och rör om. Lägg upp salsan skinkan.
Servering
Servera tillsammans med nykokt färskpotatis.
Liknande recept
Kokt skinka med mimosasalsa
Betyg (1-5):
Skinkans sälta ger en fin kontrast till den söta salladen.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg upp skinkan på ett fat. Blanda nektariner, vindruvor och ananas. Gör en dressing på vårlök, olivolja och vit balsamvinäger, salt och peppar.
- Slå dressingen över frukten och rör om. Lägg upp salsan skinkan.
Servering
Servera tillsammans med nykokt färskpotatis.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!