Kokt skinka med mimosasalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Skinkans sälta ger en fin kontrast till den söta salladen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g skivad kokt skinka
  • 600 g urkärnade nektariner i klyftor
  • 100 g urkärnade, halverade vindruvor
  • 0.5 ansad färsk ananas, i bitar
  • 4 finhackade vårlökar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 3 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg upp skinkan på ett fat. Blanda nektariner, vindruvor och ananas. Gör en dressing på vårlök, olivolja och vit balsamvinäger, salt och peppar.
  2. Slå dressingen över frukten och rör om. Lägg upp salsan skinkan.

Servering

Servera tillsammans med nykokt färskpotatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

Betyg
Betyg
(243)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g skivad kokt skinka
  • 600 g urkärnade nektariner i klyftor
  • 100 g urkärnade, halverade vindruvor
  • 0.5 ansad färsk ananas, i bitar
  • 4 finhackade vårlökar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 3 krm svartpeppar

Kokt skinka med mimosasalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Skinkans sälta ger en fin kontrast till den söta salladen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp skinkan på ett fat. Blanda nektariner, vindruvor och ananas. Gör en dressing på vårlök, olivolja och vit balsamvinäger, salt och peppar.
  2. Slå dressingen över frukten och rör om. Lägg upp salsan skinkan.

Servering

Servera tillsammans med nykokt färskpotatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kryddiga köttfärsspett med sallad och pitabröd

Betyg
Betyg
(243)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)