Knäckebrödssallad med olivolja, mozzarella och tomat
  • Tid 15 min

Knäckebrödssallad med olivolja, mozzarella och tomat

4 (1 betyg)

"En perfekt förrätt! Gästerna förvånas alltid över att knäckebröd kan bli så gott!"

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 4 skivor knäckebröd (ca 60 g)
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vinäger, t ex vit balsamvinäger
  • 2 mozzarella à 125 g
  • 5 tomater
  • 20 basilikablad
  • 0.5 rödlök
  • salt och peppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Låt knäckebrödsbitar dra i olivolja och vinäger 10 min.

  2. 2

    Varva tomat och mozzarellaskivor på ett fat.

  3. 3

    Toppa med knäckebröd, basilika, rödlök. Ringla över extra olivolja, strö på salt och peppar.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar