Kladdkakemuffins
  • Tid 20 min + tid att kallna
  • Ugn 175º

Kladdkakemuffins

2.5 (12 betyg)

Kladdkaka i muffinsformar, den bästa av två världar.

  • Tillagningstid 20 min + tid att kallna
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 175º

Ingredienser

12 stycken
  • 125 g smör
  • 2.5 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 1 dl kakao
  • 1 dl vetemjöl
  • 0.5 tsk salt
Till servering
  • grädde
  • bär
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Smält smöret. Blanda socker och ägg och vänd försiktigt ner kakao, vetemjöl, salt och till sist smöret.

  2. 2

    Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen ca 10 min. Låt muffinsarna kallna helt, gärna i kyl. Servera med vispad grädde och färska bär.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar