Kebabrulle i libabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Den perfekta picknickmaten. Libabröd som fylls med kebabkött, sallad och feferoni och såklart vit sås och röd sås.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g kebabkött
  • 1 msk neutral olja
  • 4 libabröd (libanesiska tunnbröd)
  • 2 gemsallad, strimlade
  • 0.5 rödlök, tunt skivad
  • 8 feferoni
  • Vit sås
  • 1 dl kvarg eller yoghurt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • salt
  • Röd sås
  • 2 dl krossade tomater
  • 1 dl stark mango chutney
  • 1 tsk mald spiskummin

Gör så här

  1. Blanda kvarg, majonnäs och vitlök till en sås. Smaka av med salt.
  2. Blanda krossade tomater, mango chutney och spiskummin till den andra såsen.
  3. Stek kebabköttet i olja i en gjutjärnspanna på grillen eller i en muurikka. Värm även bröden här.
  4. Fyll bröden med sallad, rödlök, kött, såser och feferoni.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddig köttfärsröra

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rädissallad med rökt kött

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Soppa med nudlar och färs

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 400 g kebabkött
  • 1 msk neutral olja
  • 4 libabröd (libanesiska tunnbröd)
  • 2 gemsallad, strimlade
  • 0.5 rödlök, tunt skivad
  • 8 feferoni
  • Vit sås
  • 1 dl kvarg eller yoghurt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • salt
  • Röd sås
  • 2 dl krossade tomater
  • 1 dl stark mango chutney
  • 1 tsk mald spiskummin

Kebabrulle i libabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Den perfekta picknickmaten. Libabröd som fylls med kebabkött, sallad och feferoni och såklart vit sås och röd sås.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kvarg, majonnäs och vitlök till en sås. Smaka av med salt.
  2. Blanda krossade tomater, mango chutney och spiskummin till den andra såsen.
  3. Stek kebabköttet i olja i en gjutjärnspanna på grillen eller i en muurikka. Värm även bröden här.
  4. Fyll bröden med sallad, rödlök, kött, såser och feferoni.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddig köttfärsröra

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Rädissallad med rökt kött

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Soppa med nudlar och färs

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)