Kålrabbi med parmesan

Kålrabbi med parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Kålrabbi är en spännande grönsak, testa som tillbehör.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
  • 800 g kålrabbi
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl parmesan, riven
  • flingsalt och svartpeppar
  • Garnering
  • pinjenötter
  • basilikablad

Gör så här

  1. Skala kålrabbin och skär i jämnstora bitar. Koka i saltat vatten tills mjuka. Ringla över olivolja och strö över finriven parmesan vid servering. Smaka av med flingsalt och svartpeppar. Garnera med pinjenötter och basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kålrabbi med parmesan
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 800 g kålrabbi
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl parmesan, riven
  • flingsalt och svartpeppar
  • Garnering
  • pinjenötter
  • basilikablad

Kålrabbi med parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Kålrabbi är en spännande grönsak, testa som tillbehör.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner

Gör så här

  1. Skala kålrabbin och skär i jämnstora bitar. Koka i saltat vatten tills mjuka. Ringla över olivolja och strö över finriven parmesan vid servering. Smaka av med flingsalt och svartpeppar. Garnera med pinjenötter och basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!