Julrevben

Julrevben

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Ribs med juliga smaker. Färdiglagade revbenspjäll som smaksätts med en julig glaze på julmust, soja, sirap, ingefära och kanel.

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g tillagade revbensspjäll
  • Julmustglaze
  • 2 dl julmust
  • 2 msk sirap
  • 1.5 msk vinäger
  • 0.5 msk kinesisk soja
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 0.5 tsk torkad ingefära
  • 1 kanelstång

Gör så här

  1. Häll julmusten i en kastrull och tillsätt sirap, vinäger, soja och kryddor. Låt koka tills ca hälften återstår. Låt svalna.
  2. Värm revbensspjällen enligt anvisningarna på förpackningen. Pensla glazen på revbenen vid servering.

Tips

Späd glazen med vatten om den blir för tjock!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piroger med sidfläsk och lök

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lammrack med mandel och vitlök

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Turkiska spett i pitabröd

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Hamburgare med worcestersås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Wraps mexicana

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ingefärsmarinerade karréspett

Betyg
Betyg
(8)
Julrevben
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g tillagade revbensspjäll
  • Julmustglaze
  • 2 dl julmust
  • 2 msk sirap
  • 1.5 msk vinäger
  • 0.5 msk kinesisk soja
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 0.5 tsk torkad ingefära
  • 1 kanelstång

Julrevben

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Ribs med juliga smaker. Färdiglagade revbenspjäll som smaksätts med en julig glaze på julmust, soja, sirap, ingefära och kanel.

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll julmusten i en kastrull och tillsätt sirap, vinäger, soja och kryddor. Låt koka tills ca hälften återstår. Låt svalna.
  2. Värm revbensspjällen enligt anvisningarna på förpackningen. Pensla glazen på revbenen vid servering.

Tips

Späd glazen med vatten om den blir för tjock!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piroger med sidfläsk och lök

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lammrack med mandel och vitlök

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Turkiska spett i pitabröd

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Hamburgare med worcestersås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Wraps mexicana

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ingefärsmarinerade karréspett

Betyg
Betyg
(8)