Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Kamben som glaseras med söt gelé och kryddigt lakritspulver måste bara provas! Servera med en coleslaw i regnbågens färger.
Lägg kambenen på en plåt med bakplåtspapper och salta runt om. Rör ihop gelé och lakritspulver och bred ut på kambenen. Tillaga mitt i ugnen på 150° ca 40 min. Höj temperaturen till 200° och låt stå ytterligare ca 15 min till fin färg.
Strimla kålen och löken tunt, gärna med mandolin och riv morötterna grovt. Vänd runt med majonnäs, senap och gelé. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner spenatbladen vid servering.
Logga in för att skriva en kommentar
Det kommer att bli svårt att hålla sig i 39tim från att smaka dessa kamben😜