Julig nötkaka

Betyg (1-5):
3.06 (16 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:175º
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (2)
  • 250 g pepparkaksdeg
  • 20 pekannötter

Gör så här

  1. Rulla degen till en lång rulle och skiva i 1 cm tjocka skivor. Tryck ner 1 nöt i varje kaka och grädda i ugnen på bakplåtspapper i cirka 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Knäckig saffranstosca

(30)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Blåbärscocotter

(19)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Energikaka

(0)

Kolapaj med salta jordnötter

(6)

Mandelkorgar med kryddiga hjortron

(0)

Saffranspannkaka med mandel

(59)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 250 g pepparkaksdeg
  • 20 pekannötter

Julig nötkaka

Betyg (1-5):
3.06 (16 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:175º
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla degen till en lång rulle och skiva i 1 cm tjocka skivor. Tryck ner 1 nöt i varje kaka och grädda i ugnen på bakplåtspapper i cirka 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Knäckig saffranstosca

(30)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Blåbärscocotter

(19)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Energikaka

(0)

Kolapaj med salta jordnötter

(6)

Mandelkorgar med kryddiga hjortron

(0)

Saffranspannkaka med mandel

(59)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies