Julbål med äpple och frysta bär - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En julig bål som lyser upp med smaker som äpple, ingefära, kanel och fläder. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min + tid i kyl och frys
4 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 3 liter klar äppeljuice
  • 25 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 6 kanelstänger
  • 750 ml flädercider, kyld
  • Isbitar med bär
  • 1 dl granatäppelkärnor, färska eller frysta
  • 1 kruka färsk mynta
  • 2 dl frysta havtorn
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 dl frysta blåbär

Gör så här

  1. Fördela granatäppelkärnor, myntablad och bär i fyra isbitstråg. Häll på vatten och frys in.
  2. Häll juicen i en stor skål och lägg i ingefära och kanel. Låt stå svalt över natten.
  3. Häll äppeljuicen och isbitarna i en bålskål och häll över cidern. Garnera med färsk mynta. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

(4)

Lotta Lundgren - Inkokta päron

(5)

Lotta Lundgren - Hemgjord surkål

(7)

Lotta Lundgren - Gubbröra med sardeller och kapris på kavring

(13)

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(6)

Lotta Lundgren - Klenäter

(5)

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

(7)

Lotta Lundgren - Julköttbullar

(14)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 liter klar äppeljuice
  • 25 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 6 kanelstänger
  • 750 ml flädercider, kyld
  • Isbitar med bär
  • 1 dl granatäppelkärnor, färska eller frysta
  • 1 kruka färsk mynta
  • 2 dl frysta havtorn
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 dl frysta blåbär

Julbål med äpple och frysta bär - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En julig bål som lyser upp med smaker som äpple, ingefära, kanel och fläder. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min + tid i kyl och frys
4 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela granatäppelkärnor, myntablad och bär i fyra isbitstråg. Häll på vatten och frys in.
  2. Häll juicen i en stor skål och lägg i ingefära och kanel. Låt stå svalt över natten.
  3. Häll äppeljuicen och isbitarna i en bålskål och häll över cidern. Garnera med färsk mynta. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

(4)

Lotta Lundgren - Inkokta päron

(5)

Lotta Lundgren - Hemgjord surkål

(7)

Lotta Lundgren - Gubbröra med sardeller och kapris på kavring

(13)

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(6)

Lotta Lundgren - Klenäter

(5)

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

(7)

Lotta Lundgren - Julköttbullar

(14)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies