För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Julbål med äpple och frysta bär - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
2.89 (19 betyg)

En julig bål som lyser upp med smaker som äpple, ingefära, kanel och fläder. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min + tid i kyl och frys
4 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 liter klar äppeljuice
  • 25 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 6 kanelstänger
  • 750 ml flädercider, kyld
  • Isbitar med bär
  • 1 dl granatäppelkärnor, färska eller frysta
  • 1 kruka färsk mynta
  • 2 dl frysta havtorn
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 dl frysta blåbär

Gör så här

  1. Fördela granatäppelkärnor, myntablad och bär i fyra isbitstråg. Häll på vatten och frys in.
  2. Häll juicen i en stor skål och lägg i ingefära och kanel. Låt stå svalt över natten.
  3. Häll äppeljuicen och isbitarna i en bålskål och häll över cidern. Garnera med färsk mynta. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

(5)

Lotta Lundgren - Inkokta päron

(8)

Lotta Lundgren - Hemgjord surkål

(9)

Lotta Lundgren - Gubbröra med sardeller och kapris på kavring

(16)

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(14)

Lotta Lundgren - Klenäter

(9)

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

(9)

Lotta Lundgren - Julköttbullar

(20)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 liter klar äppeljuice
  • 25 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 6 kanelstänger
  • 750 ml flädercider, kyld
  • Isbitar med bär
  • 1 dl granatäppelkärnor, färska eller frysta
  • 1 kruka färsk mynta
  • 2 dl frysta havtorn
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 dl frysta blåbär

Julbål med äpple och frysta bär - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
2.89 (19 betyg)

En julig bål som lyser upp med smaker som äpple, ingefära, kanel och fläder. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min + tid i kyl och frys
4 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela granatäppelkärnor, myntablad och bär i fyra isbitstråg. Häll på vatten och frys in.
  2. Häll juicen i en stor skål och lägg i ingefära och kanel. Låt stå svalt över natten.
  3. Häll äppeljuicen och isbitarna i en bålskål och häll över cidern. Garnera med färsk mynta. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

(5)

Lotta Lundgren - Inkokta päron

(8)

Lotta Lundgren - Hemgjord surkål

(9)

Lotta Lundgren - Gubbröra med sardeller och kapris på kavring

(16)

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(14)

Lotta Lundgren - Klenäter

(9)

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

(9)

Lotta Lundgren - Julköttbullar

(20)